Devoratorul de antrenori şi-a găsit naşul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Craiova a dispărut de pe harta fotbalului românesc din cauza lui Adrian Mititelu. Acesta a plătit tribut umilinţelor aplicate antrenorilor.

Unul dintre aceştia, Piţurcă, dat afară cu bodyguarzii, nu s-a lăsat călcat în picioare de tupeul patronului. Piţi l-a chemat pe fostul brutar în faţa instanţelor sportive şi într-un final a câştigat despăgubiri de 7 milioane de euro!

Mititelu nu a putut răsturna decizia, iar într-o ultimă tentativă a apelat la instanţele civile, deşi era conştient că acest lucru nu îi este permis. N-a ţinut cont nici măcar de somaţiile FRF şi până la urmă Ştiinţa a fost dezafiliată.

Ştefan Stoica. Mititelu nu a putut să-i rezilieze contractul din cauză că ar fi trebuit să-i plătească despăgubiri. Ca să-l facă să plece singur, l-a pus să semneze condica de două ori pe zi, la ora 08.00, când trebuia să se prezinte la club, şi la ora 16.00, când îşi încheia programul.

Nicolo Napoli. A fost dat afară în două rânduri, prima dată pentru că a fost aproape să califice echipa în Liga Europa şi ar fi trebuit să încaseze un bonus. Italianul a câştigat o sumă importantă la TAS, dar a renunţat la bani după ce a fost angajat pentru a doua oară. Echipa n-a mai mers însă ca în primul mandat şi a fost „ejectat".

Eugen Neagoe. A refuzat mereu cu încăpăţânare să asculte indicaţiile tactice ale patronului, iar acest lucru l-a costat. Mititelu l-a anunţat că este dat afară prin intermediul unei emisiuni TV. Neagoe a câştigat despăgubiri, dar a renunţat la ele după ce s-a întors la echipă ca ajutor al lui Piţurcă.

Mark Wotte. A avut un contract bine făcut şi nu putea fi demis. Ca să-l determine să plece singur, Mititelu nu i-a mai plătit chiria, lăsându-l în stradă, i-a luat maşina de serviciu, i-a tăiat telefonul şi într-un final i-a înscenat o aventură cu două prostituate înaintea unui meci cu Internaţional Curtea de Argeş.

Eugen Trică. A condus echipa doar la un singur meci. A fost dat afară după un scandal monstru în timpul căruia s-a pus cu tacul de biliard pe maşina lui Mititelu. Motivul? Nu acceptase ca patronul să se bage peste el la echipă.

Aurel Ţicleanu. A stat pe banca Craiovei doar cinci etape. După ultimul meci, Mititelu i-a trimis următorul sms: "Eşti băiat bun, dar nu eşti compatibil cu echipa. Trebuie să pleci!". Nu a primit niciun ban pentru perioada în care a pregătit echipa.

Victor Piţurcă. Ştiinţa a avut evoluţii bune sub conducerea lui, dar Mititelu n-a putut accepta un antrenor cu personalitate, care l-a ignorat aproape total. Când s-a săturat de el, l-a dat afară cu bodyguarzii. Piţi a fost avut însă un contract "beton", în care se specifica destul de clar că trebuie să primească despăgubiri de milioane de euro dacă va fi îndepărtat de la echipă.

Laurenţiu Re­­ghecampf. Conflictul dintre acesta şi Mititelu a pornit de la fraţii Costea. A refuzat să-i bage la un meci întrucât şi-au comandat pizza şi papanaşi în cantonament. A fost dat afară cu bodyguarzii, ca şi în cazul lui Piţurcă.

Citeşte şi:

Dragomir:

"Mititelu trebuie arestat şi scos definitiv din fotbal"

Gigi

Becali: "Mi-a spus Mititelu că Dragomir va fi arestat"

Mititelu,

reclamat la Poliţie pentru o datorie de 150.000 de euro

Mititelu,

cercetat pentru abuz de încredere

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net