Detaliu șocant după autopsia lui Maradona: cât cântărea inima lui

maradona.jpg

Maradona a antrenat ultima dată echipa argentiniană Gimnasia La Plata
Maradona a antrenat ultima dată echipa argentiniană Gimnasia La Plata
Foto: Guliver/ GettyImages

Medicii legiști care au efectuat autopsia lui Diego Maradona au ajuns la o concluzie șocantă: inima fostului fotbalist, decedat la 60 de ani, cântărea dublu decât normal!

Medicii legişti au stabilit la autopsia corpului fostului fotbalist Dego Maradona că inima acestuia cântărea 500 de grame, dublu decât normal, informează marca.com citată de news.ro.

La o săptămână de la decesul lui Diego Maradona, anchetatorii încearcă să afle exact ce a cauzat moartea legendei fotbalului argentinian. Sunt examinate probe de urină şi sânge, precum şi inima lui, deoarece cântărea în jur de 500 grame, dublu faţă de greutatea normală.

Asta reprezintă un mister pentru profesioniştii din domeniul medical care lucrează la acest caz şi care trebuie să stabilească dacă Maradona a consumat alcool, droguri sau altă substanţă cu puţin timp înainte de moarte, un rezultat crucial în ancheta procurorilor din San Isidro. 

S-a constatat că inima are cardiomiopatie dilatativă, iar cei care efectuează autopsia au dorit să examineze mai amănunţit sistemul conductor al inimii. Cauza decesului a fost considerată un edem pulmonar secundar acut în urma unei insuficienţe cardiace cronice exacerbate.

Fostul fotbalist Diego Maradona a încetat din viaţă, la 25 noiembrie, la Buenos Aires, la vârsta de 60 de ani. 

Loading...