Derby doar cu numele. A fost cel mai slab Dinamo - FCSB din ultimii ani

Ultima actualizare:

    Gnohere a fost eliminat in minutul 52 al meciului cu DinamoFOTO: Sportpictures.eu
Gnohere a fost eliminat in minutul 52 al meciului cu DinamoFOTO: Sportpictures.eu

Când e vorba de un derby Dinamo – FCSB locul în clasament nu contează. S-a dovedit încă o dată aseară, când ”câinii” păreau în luptă pentru titlu cu CFR și FCSB formația aflată în subsolurile clasamentului. Totuși, a rezultat un meci foarte slab, încheiat 1-1.

Pregătiți psihic perfect de Mircea Rednic, antrenorul care nu a pierdut niciodată în fața steliștilor când a antrenat pe Dinamo, ”câinii” au dominat atât tactic cât și teritorial partida. Au și deschis scorul, din penalty, în minutul 40, când Salomao a transformat precis o lovitură de la 11 m acordată după un fault al lui Bălgrădean la Daniel Popa. Golul a venit după alte două bune ocazii ale gazdelor.

Replica FCSB s-ar fi putut lăsa așteptată mult și bine dacă panamezul Cooper nu l-ar fi faultat inutil pe Tănase în careu. Era minutul 47 când Gnohere, golgheterul campionatului, a șutat de la 11 m direct în Penedo. Din păcate pentru ”câini”, Tănase a fost pe fază și a egalat. A fost singurul șut pe spațiul porții al FCSB-iștilor într-un meci pe care l-au încheiat în 10 oameni, după ce Gnohere a fost eliminat în minutul 52.

Astfel s-a scris istoria unuia dintre cele mai slabe derby-uri din ultimii ani, încheiat cu un rezultat care mai mult o încurcă pe FCSB decât o ajută pe Dinamo.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net