Depistat pozitiv cu COVID-19, Jonathan Rodriguez de la FC Botoşani a fost spitalizat

rodriguez-jonathan-botosani-it2_8638.jpg

Jonathan Rodriguez este la al treilea campionat disputat în România
Jonathan Rodriguez este la al treilea campionat disputat în România
Foto: sportpictures.eu

Component al echipei FC Botoşani, Jonathan Rodriguez (31 de ani) a fost testat pozitiv cu COVID-19. Jucătorul argentinian a sosit în România la mijlocul acestei luni, a stat în carantină, iar acum a fost spitalizat. Fotbalistul a fost testat pozitiv înainte de a se alătura lotului antrenat de Marius Croitoru, astfel că nu a intrat în contact cu echipa.

Patron al grupării moldave, Valeriu Iftime a prezentat situația sud-americanului la Digi Sport: „Astăzi i-au făcut din nou testul și e pozitiv. Asta mi-a spus Cătălin Anton acum. El oricum era în izolare. Nu mai înțeleg nimic. Aseară, când am vorbit cu președintele despre Rodriguez, el m-a sunat și mi-a spus că nu are niciun simptom. Nimic. Rămâne pentru mine o pierdere pentru că voiam să fie pregătit pentru meciul de sâmbătă. Rodriguez este deja luat la spital. Ce să fac acum? El oricum nu juca la noi. A venit târziu. E un mare ghinion pentru el că a fost depistat pozitiv. El nu va juca. Sper să îi găsească înlocuitorul potrivit și să îl ajute Dumnezeu să se facă sănătos și să revină”.
Cazul lui Rodriguez este cel de-al treilea de infectare cu COVID-19 la FC Botoșani, după cele ale medicului Petrică Rădăuceanu și al unui junior. 
Jonathan Rodriguez a venit la gruparea moldavă în vara lui 2017, disputând de atunci 84 de meciuri pentru aceasta în care a marcat 11 goluri. 
De asemenea, doi jucători de la Concordia Chiajna, echipă din Liga 2, au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre Andrei Marc (27 ani) şi Ionuţ Biceanu (26 ani), care au fost internaţi la Spitalul Clinic „Victor Babeş” din București.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1