Denis Alibec a ”călcat-o” pe FCSB cu bolidul de 170.000 de euro

Ultima actualizare:

    Alibec, cutigara in mana, inainte de a urca in bolidul McLaren de 170.000 de euroFOTO: Blitz
Alibec, cutigara in mana, inainte de a urca in bolidul McLaren de 170.000 de euroFOTO: Blitz

Denis Alibec a fost eroul unei noi partide cu FCSB. Dat afară acum doi ani de bucureșteni, el a înfipt două cuțite în rana neputinței patronului-antrenor Gigi Becali. Condusă cu 2-0, Astra a revenit și s-a impus cu 3-2, grație unei ”duble” reușite de atacantul cu cea mai exotică mașină din Liga 1.

Prin golurile marcate contra FCSB-ului, în minutele 36 și 80, dar și prin pasa decisivă dată lui Seto, în minutul 53, Alibec a demonstrat că este unul dintre cei mai valoroși jucători din Liga 1 și că merită să joace undeva peste hotare. De fapt, acesta e și visul fotbalistului în vârstă de 29 de ani: „Dacă voi fi lăsat să plec, cu siguranță o voi face la vară. Vreau să joc și eu în cupele europene și cred că mai am încă multe de spus pentru fotbal”, a mai spus Alibec, care este unul dintre cei mai nonconformiști jucători din prima divizie. El nu a ezitat să își dea aproape tot salariul din anul petrecut la FCSB în campionatul 2017/ 2018 pentru a-și achiziona una dintre cele mai scumpe mașini conduse de fotbaliștii din țară: un McLaren 540C, pe care a dat în jur de 170.000 de euro. De asemenea, el nu se sfiește să fumeze pe stradă, așa cum a fost prins de fotoreporterii Click! în urmă cu câteva zile, sau să se joace până dimineața pe calculator, așa cum se spunea că o făcea în perioada în care era legitimat la FCSB.

Denis Alibec a strălucit din nou contra FCSB
Denis Alibec a strălucit din nou contra FCSB

Denis Alibec nu se sfiește să fumeze pe stradă

Chiar dacă este una dintre cele mai importante piese ale echipei, inclusivepreședintele Dani Coman și antrenorul Bogdan Andone speră ca el să prindă un contract bun în străinătate, cu atât mai mult cu cât Astra nu va juca în cupele europene în sezonul viitor. ”Alibec sper să îşi găsească un contract pe măsura valorii lui. În momentul de faţă niciun jucător nu are vreo ofertă concretă. Sunt doar discuţii. Şi eu îmi doresc ca Alibec să plece. Îmi doresc să prindă şi el un contract pe măsura valorii pe care o are, să câştige milioane de euro, aşa cum au făcut-o mulţi jucători care nu se ridică nici la 30% din valoarea lui Alibec”, a declarat Dani Coman. În ceea ce-l privește, Andone a spus: ”M-aș bucura ca Denis Alibec și Budescu să aibă oferte de la echipe de top, din Europa și nu numai. Să câștige bani, pentru că munca trebuie răsplătită. Ar fi binevenite transferurile pentru ei”.

Chiar dacă a plecat de la FCSB de doi ani, fotbalistul născut la Mangalia nu a uitat problemele cu cei de acolo, și nici cu fani ”roș-albaștri”, pentru care a avut și un mesaj special, cu degetul pe buze, sugerându-le să tacă. ”M-au înjurat în ultimul meci. Au spus că am jucat acolo și am dat gol contra Stelei. Când eram acolo mă aplaudau, mă iubeau. După să înjuri un jucător e lipsă de fair-play și de omenie, că nu am vrut eu să plec de acolo. Nu am vrut eu, am fost dat afară. Nu știu dacă aș mai fi rămas, s-au strâns multe. Important e că am revenit și mi-am relansat cariera aici”, a mai spus Alibec după meci.

Când a auzit declarațiile fostului său jucător, patronul FCSB, Gigi Becali, a ținut să aibă ultimul cuvânt: ”Eu nu l-am dat afară pe Alibec. Am luat un milion pe el. A zis el că l-am dat afară? El e un super-băiat, dar ca fotbalist... Mai bine mă las de fotbal decât să am jucători ca Alibec. El e un copil căruia nu îi dă mă-sa țâță. Eu n-am nevoie ca un jucător să facă fițe la antrenamente, să zică că iar facem cinci contra trei. Eu vreau disciplină la antrenamente. Avem disciplină la antrenamente acum”, a zis Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali e decis să-și vândă vedetele

După eșecul cu Astra, bucureștenii încep să tremure pentru locul din cupele europene. Chiar dacă au și varianta câștigării Cupei României, ”roș-albaștrii” ar vrea să termine Liga 1 pe o poziție care să le asigure calificarea directă în Europa. Asta înseamnă că sunt obligați să învingă pe FC Botoșani, în weekend. Totuși, Gigi Becali are și un plan de rezervă. „Dacă nu ajungem în cupele europene, o să vindem! Am avut ofertă de două milioane acum și plus zece milioane obligatoriu pentru Man. Sau 6 milioane pentru 50% din el. Am zis că nu-l dau. Dacă e, îl dau pe Man și îl mai vând pe Coman cu câteva milioane. Dacă nu ne calificăm în cupele europene, îmi iau bănuțul și aia e”, a declarat Gigi Becali Digi Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net