Deian Sorescu poate pleca de la Dinamo pentru un milion de euro

Ultima actualizare:

    Deian SorescuFOTO: Sportpictures.eu
Deian SorescuFOTO: Sportpictures.eu

Dinamo speră să-și rezolve o parte din problemele financiare prin vânzarea celui mai bun jucător al echipei, Deian Sorescu (23 de ani). Acesta mai are contract cu ”câinii” încă doi ani, dar poate pleca de la echipă dacă vreo formație achită pe el un milion de euro.

„Mai am contract la Dinamo până în vara lui 2023. Cei din conducere mi-au dat o hârtie prin care pot pleca pentru 1 milion de euro. Nu pot să zic că m-am simțit apreciat, pentru că acea hârtie nu a venit dintr-o bucurie sau un motiv de apreciere. A venit dintr-o discuție mai aprinsă și dintr-o dezamăgire din partea celor care lucrează la birou. Am discutat ceva și s-a întâmplat altceva. Așa a apărut această hârtie. Nu pot să zic că e o bucurie sau o apreciere”, a declarat Sorescu pentru ”Fanatik”.

Sorescu nu e singurul dinamovist care ar putea părăsi echipa în următoarele săptămâni. Diego Fabbrini, Paul Anton, Florin Bejan sau Adam Nemec sunt doar câțiva care au decis să plece de la o echipă care și în campionatul viitor se va lupta pentru supraviețuire.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net