Declarație de dragoste uluitoare a unui fotbalist din Liga 1: ”Joc şi gratis doar ca să ajut echipa!”

Ultima actualizare:

    Mugurel Buga
Mugurel Buga

Atacantul Mugurel Buga, care se numără printre cei şase fotbalişti la care FC Braşov a anunţat că renunţă ca urmare a intrării în insolvenţă, a mărturisit că este dispus să joace şi fără să fie plătit până la finalul acestui sezon.

"Am văzut că oficialii lui FC Braşov au spus că prin îndepărtarea mea de la echipă vor face economii la salarii. Dacă acesta este motivul real al îndepărtării mele de la FC Braşov, eu sunt dispus să joc fără niciun ban din momentul intrării clubului în insolvenţă până la finalul acestui campionat. Sunt pregătit din punct de vedere fizic, pentru că m-am antrenat foarte bine în ultimele luni şi chiar îmi doresc din tot sufletul să ajut echipa, mai ales în perioada aceasta dificilă. Simt că a venit momentul să întorc şi eu ceva acestui club care ocupă un loc important în sufletul meu", a spus Buga.

Atacantul a mai adăugat că nu vrea să iasă din fotbal în acest fel. "De la FC Braşov mulţi jucători de mare valoare au plecat pe uşa din dos, iar eu nu vreau să ies aşa din fotbal. Aşa s-a întâmplat, în ultimii ani, cu Marian Ivan, cu Daniel Isăilă, Robert Ilyeş sau Cristi Ionescu. Această echipă nu trebuie să retrogradeze şi cu toţii trebuie să fim alături de club. Ştiu că suporterii braşoveni sunt alături de mine în această situaţie neplăcută, am fost sunat de o mulţime de oameni care mi-au spus că mă susţin şi că este o mare nedreptate ce mi se întâmplă mie şi colegilor mei. Din păcate, aşa stau lucrurile şi nu le putem schimba altfel decât punând umărul la salvarea acestei echipe", a declarat Mugurel Buga.

Directorul general al clubului FC Braşov, Constantin Zotta, a anunţat, miercuri, că gruparea braşoveană a decis să rezilieze contractele jucătorilor Mugurel Buga, Andrei Marinescu, Alin Şeroni, Georgian Păun, Sebastian Remeş şi Călin Cristea, din cauza intrării în insolvenţă. "Este o măsură dificilă, luată cu regret faţă de jucători precum Andrei Marinescu, dar mai ales Mugurel Buga, pe care îl aştept lângă mine în conducerea clubului", a spus Zotta.

Directorul general al grupării ardelene a afirmat că prin rezilierea contractelor celor şase fotbalişti se va realiza o reducere cu 33.000 de euro lunar a bugetului de salarii. Clubul FC Braşov a intrat la 4 martie în insolvenţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net