Declaraţia emoţionantă a soţiei lui Mihai Leu după ce acesta a fost operat de cancer

Ultima actualizare:

    Sportivul și soția sa, Anna, sunt împreună de 24 de aniFOTO: Arhiva personală
Sportivul și soția sa, Anna, sunt împreună de 24 de aniFOTO: Arhiva personală

Mihai Leu (45 de ani), fost campion mondial la box, răsuflă uşurat, după ce, în luna noiembrie a anului trecut, a fost diagnosticat cu o boală perfidă: cancer de colon.

Sportivul nu s-a lăsat doborât şi a ales să lupte cu boala. Acesta s-a operat în luna decembrie de cancer la colon, iar recuperarea decurge bine, după cum a declarat el pentru Click!

Mihai Leu și soția lui, Anna, au declarat pentru emisiunea ''Teo Show'' de la Kanal D că sunt încrezători și speră la un viitor fericit împreună.

''Suntem împreună de 24 de ani. Este un om foarte bun și foarte serios. Sper să avem un viitor cât mai bun împreună și să fim fericiți ca și până acum și cu lucruri bune și cu cele rele'', a mărturisit Anna Leu, la Kanal D.

La rândul lui, Mihai Leu a ținut să precizeze că urmează un tratament la Viena: "Acum fac tratament la Viena, o dată la trei săptămâni, nu e un sentiment plăcut, dar m-am obișnuit. Nu l-am lăsat pe Marco să intre la mine la spital pentru că nu am vrut să mă vadă așa. Mă bucur că m-a înțeles. Am o soție extraordinară pentru că a fost mereu alături de mine'', a spus acesta.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net