Debut de vis pentru Ianis Hagi în Belgia

Ultima actualizare:
Ianis Hagi a fost desemnat omul meciului la Genk
Ianis Hagi a fost desemnat omul meciului la Genk

Ianis Hagi a avut un debut de vis la noua sa echipă, RK Genk. Intrat pe teren în minutul 74, el a marcat golul victoriei echipei sale două minute mai târziu.

Ianis Hagi nu va uita niciodată debutul la KRC Genk. El a devenit eroul campioanei Belgiei, după ce a reușit să aducă victoria echipei sale la doar două minute după intrarea pe teren. Genk s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la Kortijk, în prima etapă a campionatului Belgiei. Pentru ca totul să fie și mai frumos, Ianis a fost privit și aplaudat cu lacrimi în ochi din tribune de tatăl său, Gică Hagi, care nu a mai revenit cu Viitorul din Belgia după eșecul cu 6-3 suferit în fața lui Gent în Liga Europa, special pentru a asista la debutul fiului său.

Prestația românului a fost atât de apreciată de fani și de conducătorii clubului încât a fost desemnat jucătorul meciului, chiar dacă nu a evoluat decât 20 de minute. ”E o senzație minunată să intru pe teren și să dau golul decisiv. Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru cele două săptămâni minunate pe care mi le-au oferit de când am venit. Simt că suntem o familie de jucători tineri, fără ei nu aș fi putut să debutez astfel. Sunt fericit cu cele trei puncte, am început sezonul așa cum ne doream!”, a spus Ianis Hagi după prestația de poveste.

Hagi jr. a fost transferat de Genk de la Viitorul în urmă cu două săptămâni, pentru suma de patru milioane de euro și un salariu de 800.000 de euro pe an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net