Debandadă. Finanțatorul FCSB și-a criticat dur jucătorii după eșecul suferit la Craiova (0-2)

tanase_rps6413.jpg

În timp ce  Tănase și Vătăjelu au criticat arbitrajul lui Kovacs, Gigi Becali a vorbit despre „o eroare umană”
În timp ce Tănase și Vătăjelu au criticat arbitrajul lui Kovacs, Gigi Becali a vorbit despre „o eroare umană”
Foto: sportpictures.eu

Lider la finalul sezonului regular, gruparea roș-albastră a suferit două eșecuri în Play-Off, cedând șefia clasamentului campioanei en-titre. FCSB se confruntă cu probleme de lot și dă semne de oboseală.

Același motiv l-a găsit antrenorul Toni Petrea pentru a explica schimbarea lui Adrian Niță după 41 de minute: „Am mizat pe surpriza cu Adrian Niță, gândindu-mă la viteza pe care o are. A avut și acea situație din startul meciului, când trebuia să primim 11 metri și, probabil, şi eliminare. Apoi s-a sufocat. N-a mai jucat de mult timp. A venit după o accidentare. Era terminat fizic! A avut de alergat mult. A făcut atât cât a putut și faza defensivă. L-a solicitat destul de mult Bancu”, a spus antrenorul FCSB-ului, care a recunoscut situația dificilă în care se găsesc protejații săi: „Sunt două înfrângeri la rând care ne pun în dificultate, din punct de vedere al punctelor şi al clasamentului. Ne rămâne doar să ne pregătim pentru ce urmează. Mai sunt multe meciuri de jucat și puncte de obținut. Din păcate, avem probleme de efectiv, cauzate de accidentări, suspendări. Încercăm să găsim cele mai bune soluții”, a concluzionat tehnicianul.

”Vlad a făcut acrobație”

Extrem de critic cu jucătorii echipei sale a fost Gigi Becali, finanțatorul FCSB: „"Tănase, părerea mea, a luat-o puţin în... glumă.  Jocul. S-a întâmplat ce s-a întâmplat.  A pierdut mingea acolo, am luat golul ăla pe care l-am luat, pe care nu are voie să-l ia niciodată. Vlad, probabil a vrut să facă acrobaţie. Să se dea artist, că a fost prea lăudat. Şi asta este toată istoria. Nu am văzut niciun portar să greşească aşa, ca Vlad. Dacă vrei să fii campion trebuie să baţi CFR-ul. Oaidă, săracul, aleargă de unul singur şi ajunge pe locul 2. Nu mai are nicio busolă. Mi-e milă de el, nu am ce să fac. A făcut şi Creţu prostia aia. Debandadă la echipă! Ce putem face? Debandadă, dacă Tănase comentează, ăla înjură. Tănase ia trei galbene aiurea, pe comentarii. Nu e debandadă? Dacă el, Tănase, este amfitrionul echipei şi nu poate să-i zică nimeni nimic lui Tănase? Auzi ce-i zice Tănase la arbitru! <<Ce, mă, vrei să... Ai dat roşu ca să compensezi pentru penalty-ul nedat?>> (n.r. - în meciul de joi) Cum să spui aşa ceva? Vezi-ţi, mă, de treabă! Joacă fotbal, că eşti condus 1-0. Lasă, mă, arbitrul. Zi <<săru mâna>> arbitrului că ţi-a dat om minus! El e împăratul echipei. Celălalt, Creţu, e bătăuş. Ameninţă arbitrii. El e Creţu de la FCSB.  A jucat câteva meciuri la FCSB şi şi-a luat avânt", a spus Becali, la Digi Sport.

Vătăjelu și Tănase nu înțeleg arbitrajul lui Kovacs

Eliminat în minutul 54 după ce a văzut al doilea cartonaș galben, Bogdan Vătăjelu a declarat că arbitrul Istvan Kovacs are o atitudine ciudată faţă de jucători: „Nu vreau să-l acuz pe domnul Istvan, dar, la faza la care am fost eliminat, Tănase ia galben pentru simplul fapt că vorbeşte cu mine. E ciudat. Îl respect, arbitrează în Europa, dar sincer mi se pare o atitudine ciudată faţă de jucători. Cred că un arbitru ar trebui să comunice mai mult cu jucătorii”. O reacție asemănătoare a avut și Tănase: “Eu vorbeam cu Vătăjelu. Este incredibil ce face acest om! Şi mai şi spune în cască: Tănase - galben, proteste”, a afirmat căpitanul FCSB. Paradoxal, deși l-a criticat dur în trecut, Gigi Becali a vorbit despre „o eroare”: „Dacă mă întrebaţi de Kovacs, l-am criticat întotdeauna, dar acum nu am ce să-i spun. Este clar 11 metri şi eliminare. Numai că e o fază rapidă şi îi acord circumstanţe atenuante. În inerţia jocului, îl calcă Bancu. E posibil să fi văzut sau să nu fi văzut. Când greşeşte omul, eu niciodată nu mă supăr. El a greşit, nu a făcut-o intenţionat. Eu nu o să uit mâna lui Camora, dar aici nu a avut rea intenţie. Eu pe Kovacs îl scot din ecuaţie în meciul din seara asta. Nu poţi să dai vine pe om când greşeşte sau nu a văzut bine. E şi el om. Însă pe aia cu Camora nu o uit niciodată în viaţa mea”, a spus Becali la Digi Sport.  
Craiova - FCSB 2-0
Au marcat:
Cicâldău (min. 38) şi Nistor (min. 63)
Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Acka, M. Constantin, N. Bancu – Mateiu, Nistor – Cîmpanu (Screciu, 87), Cicâldău (Bic, 87), Mitran (Tudorie, 3, Căpăţână, 57) – Ivan (Mamut, 87).
Antrenor: Marinos Ouzounidis
FCSB: A. Vlad – Haruţ, I. Cristea, Miron, Radunovic – Moruţan, Şut, Ov. Popescu (Perianu,  73) – Ad. Niţă (Oaidă, 41), Fl. Tănase, Oct. Popescu.
Antrenor: Anton Petrea
Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu, Ovidiu Artene. Rezervă: Marcel Bîrsan

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1