De la petrecere, la Galatasaray

17-sport-luce-8946515151.jpg

Mircea Lucescu, aniversare, George Copos, Galatasaray
Neli și Mircea Lucescu au fost invitații lui George Copos la Eforie Nord

Cel mai titrat antrenor român a petrecut cei 72 de ani în postura de liber de contract, o raritate pentru el. Dar, săptămâna aceasta ar putea deveni directorul sportiv al celor de la Galatasaray, club pe care l-a condus în trecut şi alături de care a cucerit campionatul şi Supercupa Europei.

„Il Luce” i-a avut pe cei apropiaţi lângă el, la Eforie Nord, bunul său prieten George Copos, fostul patron al Rapidului, fiind cel care s-a ocupat de organizarea evenimentului în cinstea antrenorului.  După despărţirea de Zenit, Lucescu a fost curtat de mai multe cluburi, dar a preferat să aibă o scurtă vacanţă.

Totuşi, acum se pare că românul va ajunge la un acord cu turcii de la Galatasaray, un oficial al turcilor venind special în România pentru a discuta cu tehnicianul. Iar, „ienicerii” sunt dispuşi să-i îndeplinească toate condiţiile, „Il Luce” dorind postul de director sportiv, unul cu puteri depline. Presa din Istanbul le-a aflat pe cele mai importante şi le-a prezentat: nu vrea ca şefii din club să-i conteste transferurile, doreşte să întinerească echipa, media fiind prea ridicată, iar antrenorul va lucra sub coordonarea sa, adică românul va decide şi schimbările, însă nu se va implica prea mult la antrenamente. În plus, el va decide sistemul de amenzi şi prime în lot şi nu va da declaraţii presei după nici un meci. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1