De la Pagina 3, lângă Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a primit, în sfârşit, Balonul de Aur în 2013! Unul dulce. Iar cea care i l-a înmânat a fost Ramona Drăghici, o fostă “Fată de la Pagina 3”.

„Ideea a fost a unei cofetării din Lisabona, Oficina de Açucar, care a decis că e timpul ca după ce Cristiano Ronaldo a ratat ultimele 4 Baloane de Aur în faţa lui Messi, să primească unul special, prin care să-i demonstreze că pentru ei el e cel mai bun din lume. Cum în urmă cu două săptămâni lui i s-a făcut rău din cauza lipsei de zahăr, ideea unui tort a fost binevenită", ne-a declarat în exclusivitate Ramona Drăghici. În vârstă de 23 de ani, pe care i-a împlinit la 9 februarie, frumoasa bucureşteancă lucrează pentru o agenţie de modele din Portugalia de 3 ani. Ea a fost aleasă dintre aproape 1.000 de fete să fie chiar cea care îi înmânează tortul vedetei fotbalului portughez.

Ramona Drăghici are 1,73 m şi 51 kg. Are dimensiunile 84/60/90 şi visează să devină actriţă


„Ronaldo a fost foarte drăguţ, nu a părut deloc cu nasul pe sus. Doar că era cu grabă", ne-am mai explicat Ramona. Ea a mai spus că tortul nu a fost luat de fotbalist, ci va rămâne expus în cofetărie.

Lucrează ca hostess la curse auto


Ramona Drăghici e îndrăgostită iremediabil de cursele de maşini, nu de fotbal. De trei ani, de când a ajuns în Portugalia, lucrează pentru o echipă auto care concurează în competiţiile desfăşurate pe circuite.

A avut şi o relaţie cu un pilot, Cesar Campaniço, încheiată însă în urmă cu ceva vreme. Când nu e sezon de curse - însoţeşte peste tot echipa în Portugalia sau în diverse ţări europene - Ramona are diferite angajamente. Acum, lucrează ca hostess la salonul preşedinţial al stadionului „Da Luz", cel pe care îşi dispută meciurile de acasă Benfica Lisabona, dar a participat şi la foarte multe prezentări de modă în capitala Portugaliei.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1