De la bun, la prost în două zile

hategan.jpg

Steliştii au făcut ping-pong cu evaluarea lui Ovidiu Haţegan, pe care înainte de meci l-au lăudat, iar după l-au desfiinţat
Foto: Click!

CFR – FCSB a avut câteva faze controversate care au creat nemulţumire mai ales în rândul oaspeţilor. Cel mai mult i-a deranjat pe roş-albaştri penalty-ul la Tănase şi eliminarea lui Pintilii, iar părerea despre omul cu fluierul s-a schimbat la 180 de grade.

“Am înţeles că va arbitra Haţegan. Nu am nici o problemă. E cel mai bun arbitru român. Nu degeaba e ecuson FIFA”, a spus Gigi Becali despre centralul din Arad cu o zi înaintea derby-ului de la Cluj. N-a ieşit însă decât un egal cu mari emoţii, obţinut în prelungiri, iar vinovatul de serviciu a fost găsit omul cu fluierul, căruia i se impută penalty-ul din care CFR a deschis scorul şi roşul arătat lui Pintilii. ”Arbitrul FIFA e la 3 metri şi nu vede că îi cade mingea pe mână. Eu nu cred că e atât. Sunt nişte prietenii vechi. Eu ştiu că pe vremuri, CFR avea 3-4 arbitri, prieteni la cataramă. Unul dintre ei e Haţegan. Nu putea să îi lase în 10, dar nu avea ce face. Peteleu l-a lovit pe Man în piept. Dar eu sunt prietenul vostru la cataramă şi dau şi unul de la FCSB afară. Îi dai cartonaş roşu lui Pintilii degeaba, să stea şi două etape”, a spus Gigi Becali imediat după finalul jocului. “Sigur că arbitrii mai pot influenţa meciurile, dar nu o fac intenţionat. În orice caz, nu suntem noi cei care atacă şi fac scenarii”, a fost răspunsul lui Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului.

Loading...

Citește și