De ce a plâns Ibrahimovici la conferința de presă. „Sunt și eu om, chiar dacă sunt Superman”

Ultima actualizare:

    Zlatan a fost convocat prima oară la naţionala Suediei în 2001, când avea 19 ani
Zlatan a fost convocat prima oară la naţionala Suediei în 2001, când avea 19 ani

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) celebrul atacant al Milanului, a revenit la naționala Suediei după cinci ani de absență. La conferința de presă organizată cu această ocazie, „Zeul” a izbucnit în lacrimi. Motivul? O întrebare a unui jurnalist în legătură cu familia și copiii săi.

În iunie 2016 Zlatan Ibrahimovici juca ultimul său meci în naționala Suediei. Este vorba despre partida cu Belgia, pierdută, scor 0-1, la CE din Franţa. După acel meci, atacantul s-a retras, având la activ 62 de goluri. Însă Zeul, Dumnezeul, Superman - așa cum se autointitulează ori de câte ori are ocazia - nu a rezistat prea mult departe de tricoul galben și a revenit la națională. 

Am putea spune că debutul său s-a produs în lacrimi, căci Ibra a plâns când un jurnalist l-a întrebat despre reacția pe care a avut-o familia sa înainte plecării lui în cantonament. 

"Nu este o întrebare bună. Eram cu Vincent (n.r. băiatul său mai mic, de 13 ani) şi a început să plângă când l-am lăsat acasă. Dar totul este în regulă, este ok, este chiar ok" a declarat fotbalistul și el în lacrimi.  „Această perioadă mă ţine departe de familie şi nu este simplu deloc. Dacă ai doi copii care plâng de fiecare dată când îi laşi şi pleci, totul este cam dificil. Sunt şi eu om, chiar dacă sunt Superman", a completat Ibra. 

Atacantul are doi băieți, pe Maximilian, de 14 ani și pe Vincent, de 13 ani. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net