De ce nu a venit Cernat la Dinamo: "Au cerut peste 500.000 de euro!"

Ultima actualizare:

    Florin Cernatfoto: Click
Florin Cernatfoto: Click

Ioan Andone a vrut să-l aducă pe Florin Cernat în această iarnă, până ca acesta să semneze prelungirea contractului cu Voluntari, dar ilfovenii au cerut peste 500.000 de euro pentru un fotbalist de 36 de ani, aflat în ultimele şase luni de contract.

"Noi știam salariul lui, știam că mai are șase luni de contact. Uite că a profitat de situația asta și a semnat un nou contract. Știți cât mi-a cerut Voluntari pe Cernat la 36 de ani? Era puțin mai mult de 500.000 de euro. Cum să mă duc eu la Ionuț Negoiță să-i spun să-mi dea 500.000 ca să-l iau pe Cernat? Să-mi spună că am luat-o razna?

Noi voiam să-i dăm un an și jumătate. Noi sperăm să ajungem în cupele europene. Au ieșit vrăjeli că nu e în ultimele șase luni de contract. Cum ne permitem? Jucătorul a spus că e în ultimele luni de contract și ne-a spus să discutăm și cu clubul”, a declarat Ioan Andone la Digi Sport.

Cernat nu a fost adus în vară la Dinamo, când jucătorul a plecat de la Viitorul la Voluntari, pentru că Andone nu credea că ar avea nevoie de el: "Încă nu cunoșteam nici eu ce e la Dinamo. Până mi-am făcut lotul, până am văzut totul în toamna asta...Acum m-am uitat și la Eric, și la Sânmărtean, dar Cernat a fost o opțiune pentru că a mai fost la Dinamo".

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net