De Amorim şi Fatai, printre "tricolori"?

Ultima actualizare:

    William de Amorimfoto: afcastragiurgiu.ro
William de Amorimfoto: afcastragiurgiu.ro

Mijlocaşul brazilian al echipei Astra , William De Amorim, va deveni român cu acte înr egulă după ce dosarul său a fost aprobat de Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie. Fostul atacant al giurgiuvenilor Kehinde Fatai va deveni şi el cetăţean român. Ambii au fost subiectul unei discuţii privind includerea în lotul echipei naţionale a României.

"Dosarul lui De Amorim a fost aprobat de către Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie, s-a întors la Ministerul Tineretului şi Sportului, care l-a transmis mai departe către Guvern. Acum se aşteaptă Hotărârea de Guvern şi De Amorim va fi cetăţean român", a spus Costel Lazăr, directorul sportiv al Astrei, pentru News.ro.

Apoi, a continuat: "Fatai a venit în ţară pentru că trebuie să construim dosarul după noua lege. Are toate actele în regulă, inclusiv cazierul, trebuie doar depus dosarul la minister şi apoi să fie trimis la Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie".

"În momentul de faţă, la prima reprezentativă depinde doar de domnul Anghel Iordănescu dacă un jucător dintre aceştia va fi selecţionat sau nu. Mai sunt şi alţi jucători în afară de De Amorim, dar în momentul de faţă nu vreau să creez un subiect de presă pe această temă. Da, sunt şi alţi jucători, pentru că noi vrem să creăm oportunităţi selecţionerului de avea o bază mai largă selecţie pe teremen scurt", a spus preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net