Dayro Moreno: «La Steaua se bea bere în vestiar!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La aproape patru ani după ce a plecat de la Steaua, Dayro Moreno şi-a refăcut viaţa şi cariera în ţara sa natală. A lăsat în urmă Europa, preferând aventura sud-americană.

Două milioane de dolari a plătit Gigi Becali în 2008 pentru a-l aduce în Ghencea pe Dayro Moreno, cea mai mare sumă plătită vreodată de un club din România pentru un jucător.

Considerat atunci o mare speranţă a fotbalului columbian, pletosul Dayro nu s-a adaptat însă în Europa. De altfel, Steaua este singura echipă de pe Bătrânul Continent din CV-ul atacantului, Dayro întorcându-se apoi în Columbia, cu o scurtă escală în Mexic. Sud-americanul îşi aminteşte însă cu plăcere de momentele petrecute în România. „Îmi place berea, dar numai în vacanţă. Deşi la Steaua obişnuiam să bem bere în vestiar, după fiecare victorie", a declarat recent Dayro Moreno.

Atacantul de 28 de ani pe care mulţi fani ai Stelei îl regretă şi în prezent a avut un an de senzaţie în prima ligă columbiană. În tricoul echipei Millonarios, Dayro a ieşit golgheterul campionatului, cu 16 reuşite. Astfel, sunt şanse mari ca fostul stelist să prindă lotul Columbiei pentru Campionatul Mondial din Brazilia de vara viitoare.

A lăsat-o gravidă pe frumoasa Marcela

Pe plan personal, Dayro a avut un an la fel de bun, reuşind să intre în graţiile uneia dintre cele mai frumoase femei din Columbia, cântăreaţa Marcela Munoz, cunoscută sub numele de scenă „LaMar". Recent, după un gol marcat, fostul golgheter al Stelei a băgat mingea sub tricou, semn că va fi în curând din nou tătic (Dayro mai are o fată, de patru ani, dintr-o relaţie anterioară). De altfel, cei doi au confirmat ulterior faptul că Marcela e însărcinată. „Dayro vrea să fie băiat şi să-l cheme Jeronimo. Eu vreau o fetiţă", a mărturisit blonda.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net