David de Gea va câștiga 2.400 de euro pe oră până în 2023!

david_de_gea.jpg

David de Gea
David de Gea
FOTO: EPA
Citeste tot despre: 

La 28 de ani, portarul spaniol al echipei Manchester United, David de Gea, a dat lovitura carierei: și-a prelungit contractul cu gruparea engleză până în 2023, pe o sumă amețitoare.

Conform presei britanice, De Gea va primi pe an, conform noului contract, suma de 21 de milioane de euro, devenind cel mai bine plătit portar din fotbalul mondial. Cu cei 421.000 de euro pe care îi va primi de acum săptămânal, el devine și cel mai bine plătit jucător legitimat la Manchester United. Practic, în următorii patru ani, ibericul va încasa 2.397 de euro pe oră!

Considerat unul dintre cei mai valoroși portari din lume, David de Gea a sosit la United în 2011, când avea doar 21 de ani. Fostul goal-keeper al formației Atletico Madrid a apărat de atunci în peste 350 de meciuri. El a cucerit cu gruparea din Manchester titlul în Premier League, Cupa Angliei, Cupa Ligii Angliei, Liga Europa şi Supercupa Angliei.

El intrase în ultimul an de contract cu englezii și, tocmai de aceea, pentru a nu-l pierde liber la vară, conducătorii clubului au decis să-l cheme la negocieri.

”A fost un privilegiu să pot petrece opt ani la acest mare club și este o onoare să am oportunitatea de a-mi continua cariera la Manchester. Când am ajuns aici, nici nu-mi imaginam că voi ajunge să evolueaz în peste 350 de meciuri pentru acest club. Acum, viitorul meu e stabilit, ceea ce vreau e să ajut echipa să își atingă obiectivele și să câștigăm din nou trofee împreună”, a declarat De Gea după semnarea noului contract.

Loading...