David Beckham, apariţie de senzaţie într-o reclamă extrem de haioasă!

Ultima actualizare:

    David Beckham si Kevin Hart in reclama H&M
David Beckham si Kevin Hart in reclama H&M

David Bckham se descurcă în faţa aparatului de filmat aproape la fel de bine pe cât o făcea pe tere, cu minge, în timpul carierei de fotbalist. Fostul internaţional englez e protagonistul unei reclame extrem de distractive, în care, aşa cum veţi vedea, îi dă o replică excepţională unui comediant cunoscut, Kevin Hart.

Ideea reclamei nu este una clasică. Este de fapt un film de 6 minute, în care ni se prezintă o întâmplare din viaţa lui David Beckham. Un actor de culoare - Kevin Hart - soseşte la Los Angeles, oraşul în care locuieşte Beckham, pentru a locui o săptămână alături de fostul fotbalist. Scopul e unul singur: să intre în pielea personajului, pentru că urmează să-l joace pe Beckham în filmul biografic!

De aici se nasc o serie de întâmplări haioase, pe care le puteţi vedea mai jos. Şi pentru că vorbim de o reclamă, nu de un film de comedie, e corect să spunem că publicitatea este făcută hainelor de la H&M, brand a cărui imagine e fostul internaţional britanic. Iar produsele din colecţia de toamnă/ iarnă 2015 pe care le poartă actorii sunt alese chiar după gustul lui Beckham.

După cum a declarat la finalul filmărilor, David s-a simţit foarte bine pe platoul de filmare alături de partenerul său: "Kevin Hart este unul dintre cei mai haioşi şi mai deştepţi oameni de pe aici", a declarat Beckham. "Îmi place la nebunie să fac lucruri neaşteptate pentru campaniile mele. Sper ca toată lumea să fie încântată la vizionarea filmuleţului, la fel de mult pe cât am fost şi eu", a mai spus fotbalistul.

"Să ajungi să râzi de un idol mondial, aşa cum e David Beckham, e visul oricărui comediant", a spus şi Kevin Hart. "Iubesc moda la fel de mult pe cât iubesc şi sportul, de aceea sunt atât de entuziasmat să fiu partener cu David Beckham în noua campanie H&M", a mai spus el.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net