Daune de 60 de milioane de euro cerute lui Cristiano Ronaldo

Ultima actualizare:

    Cristiano RonaldoFOTO: EPA
Cristiano RonaldoFOTO: EPA

Cristiano Ronaldo are în continuare probleme legale. Femeia care l-a acuzat de viol i-a cerut daune de 60 de milioane de euro!

Documente noi au fost descoperite de ziariștii englezi în procesul de viol pe care fostul model Kathryn Mayorga i l-a intentat fotbalistului portughez. Ea susține că jucătorul a violat-o într-o cameră de hotel din Las Vegas în 2009, când avea 25 de ani. Ronaldo a negat în permanență acuzațiile. Conform celor de la ”Mirror”, acuzatoarea cere daune de la fotbalist de nu mai puțin de 60 de milioane de euro. Suma este împărțită în trei părți: o treime pentru ”fostele dureri și suferințe”, o alta pentru ”viitoarele dureri și suferințe” și alte 20 de milioane de euro ca despăgubiri morale.

Suma cerută de acuzare nu e aleasă întâmplător. Ea reprezintă salariul pe doi ani al lui Cristiano Ronaldo la Juventus. Fotbalistul și-a îngreunat singur situația în 2010 când, din dorința de a scăpa repede de scandal, i-a dat presupusei victime suma de 350.000 de euro pentru a nu depune plângere. Adică și-a recunoscut cumva fapta.

Numai că, trei ani mai târziu, Kathryn Mayorga a deschis un proces civil în Las Vegas, susținând că a fost în ”incapacitate mentală” când a fost de acord cu acea înțelegere. Și a susținut că a semnat hârtiile sub constrângere.

Noile documente dezvăluite de ”The Sun” arată că avocații acuzării au cerut să îl informeze pe Ronaldo despre noile cereri prin intermediul platformei Zoom. De asemenea, au depus o listă cu 60 de martori. Pe ea se regăsesc trei ofițeri de poliție care au investigat plângerea inițială, președintele lui Juventus, Andrea Agnelli, impresarul jucătorului, Jorge Mendes și consultantul său, Andy Quinn. Ronaldo, ca de fiecare dată, a negat acuzațiile aduse.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net