Daum ține-n șah federația

Ultima actualizare:

    Selecţionerul Daum
Selecţionerul Daum

România încă are șanse de calificare la turneul final din Rusia, de anul viitor. Lui Christoph Daum, selecționerul ”tricolorilor”, îi expiră contractul la finalul campaniei pentru mondial și încă nu a dat un răspuns cert privind viitorul său la echipa națională.

În ultimele zile aua părut informații potrivit cărora Christoph Daum ar pleca de la cârma naționalei României și ar semna cu o formație din fotbalul arab. Neamțul a ținut să nege această informație, însă a și precizat că viitorul său la echipa noastră este incert.

” Nu am nicio ofertă. Am contract cu FRF. Pot spune că acum câteva săptămâni Răzvan Burleanu mi-a propus prelungirea contractului şi l-am rugat să aştepte puţin. FRF a fost tot timpul deschisă şi corectă în relaţia cu mine. Nu este nimic rău ce aş putea spune despre atmosfera internă. Am lângă mine oameni de încredere şi cel mai important este să mă concentrez acum pe meciul cu Polonia (n.r. partida se dispută la data de 10 iunie)”, a spus selecționerul.

Daum, împreună cu secundul Ionuț Badea, au participat ieri la Cluj la conferința ”What business and society can learn from sport”, organizată de către Universitatea Babeş-Bolyai.

Vrea un stadion plin la meciul cu Chile

simeon stalpnicul png

Selecționerul Christoph Daum a declarat că speră la un public numeros în vederea partidei amicale din data de 13 iunie, de la Cluj, cu Chile. ”Chile este una dintre cele mai bune echipe din lume. Au în componenţă jucători de top la nivel mondial şi sunt câştigători la Copa America. Cred că toată lumea va fi interesată să vadă fotbalişti precum Vidal, Sanchez sau alte staruri, dar pe de altă parte sper că românii vor vedea să vadă şi jucătorii noştri, care se dezvoltă tot mai mult şi avem jucători cu experienţă. Am avut de ales legat de locul unde să jucăm şi am ales Clujul. Este important acest lucru”, a spus neamțul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net