Daum: "S-a întâmplat un r...t"

Ultima actualizare:

    Christoph Daum a ales un prim 11 ofensiv contra danezilorFoto: Mediafax
Christoph Daum a ales un prim 11 ofensiv contra danezilorFoto: Mediafax

Selecţionerul României, Christoph Daum, a explicat cum a decurs jocul nostru cu Muntenegru, 1-1, primul din campania de calificare la CM 2018.

"OK, astăzi... Cum se spune? Uneori... Shit happens sometimes (nr. s-a întâmplat un r...t)", a spus Daum, care a continuat în aceeaşi notă când a fost întrebat cine trebuia să-l marcheze pe Jovetic, cel care a înscris golul egalizator. "Nimeni! Nu aţi văzut?"

Apoi, a devenit serios: "Principalul obiectiv de azi era să devenim o echipă. Faptul că băieţii au muncit împreună, că n-au renunţat, chiar şi după ce am fost egalaţi, dovadă că au reuşit să obţină penalty-ul, a fost excelent. Mi-a plăcut spiritul de echipă, în ciuda ratării. Cel care trebuia să execute penalty-ul era Stancu, dar cum a fost înlocuit de Keşeru, urma Săpunaru, iar acesta nu se simţea foarte bine, având o mică accidentare. De aceea, Nicu (n.r. - Stanciu) a luat mingea. Nu avem nicio garanţie că altcineva ar fi marcat. Se poate întâmpla. Penalty-urile se mai ratează. Benzar a fost extraordinar pe partea dreaptă. Hoban şi Bicfalvi au fost foarte buni, au muncit foarte mult pentru echipă. Sunt mulţumit, dar nu complet, pentru că am avut şansa să câştigăm acest meci.

După cum s-a jucat repriza a doua, meritam victoria. În prima, am fost puţin nervoşi, n-am putut controla meciul. Partea a doua a fost mai bună. Muntenegru are mulţi jucători buni. Mulţi jucători au jucat la maximum, au dat totul, au fost la limită. Am avut câteva ocazii, dar ar fi trebuit să jucăm mai bine, să fim mai concentraţi în faţa porţii. În apărare, trebuia să fim mai atenţi, mai ales la fazele fixe. Am fi meritat, totuşi, trei puncte astăzi, măcar pentru repriza a doua. Oricine ar fi început, ar fi fost un meci dificil, ştiam că prima repriză va fi mai grea. N-am avut o bună circulaţie a mingii, pasele au fost o problemă. Oricine ar fi jucat, ar fi avut aceleaşi probleme. Planul era să aducem jucători proaspeţi, după pauză, fiindcă ştiam că vom ataca mai mul. Popa a marcat, a fost excelent, dar într-un fel am pregătit asta.

Nu se câştigă calificarea din primul meci, asta e sigur. Mai avem încă nouă finale. În prima, am pierdut două puncte, n-am câştigat unul. Dar trebuie să mergem înainte. Vom avea şansa să facem şi noi surprize. Totul e deschis în această grupă".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net