Daum: "Nu s-au născut alţi jucători"

16-sport-daum.jpg

Selecţionerul Daum
Citeste tot despre: 

Selecţionerul Daum a anunţat că meciul decisiv cu Polonia îl va ataca cu acelaşi lot, neavând alte soluţii. "Tricolorii" vor juca la data de 10 iunie cu leşii şi dacă nu vor învinge nu vor mai avea nicio şansă de calificare la CM 2018.

"Pentru mine, cel mai important este ca jucătorii să dea maximum pentru România şi vedem ce rezultat vom obţine. Ne vom pregăti în cel mai bun mod, vom începe de săptămâna viitoare antrenamentele individuale cu jucătorii care sunt disponibili. Nu cred că s-au mai născut alţi jucători. Ştiţi toţi jucătorii care sunt disponibili şi cred că avem fotbalişti care vor da şi vor face totul pentru a obţine cele mai bune rezultate pentru fotbalul românesc", a spus Daum.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Loading...
 
 

Citește și

  • România încă are șanse de calificare la turneul final din Rusia, de anul viitor. Lui Christoph Daum, selecționerul ”tricolorilor”, îi expiră contractul la finalul campaniei pentru mondial și încă nu a dat un răspuns cert privind viitorul său la echipa națională.

  • Mihai Stoichiţă va fi noul director tehnic al FRF, postul fiind liber după ce Anghel Iordănescu a plecat. Antrenorul devine astfel cel mai nou colaborator al selecţionerului Christoph Daum.