Daum, despre rezilierea contractului cu FRF: ”Ar trebui să fie o soluţie amiabilă miercuri sau joi”

daum.jpg

Christoph Daum

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Selecționerul Christoph Daum are deja bagajele făcute și va pleca de la cârma echipei naționale a României.

Antrenorul german a vorbit în presa din țara sa despre cum se va rezilia contractul său cu Federația Română de Fotbal.

”Comisia Tehnică nu are autoritatea de a lua decizii, doar preşedintele după ce se consultă cu mine şi cu Comitetul Executiv. Ar trebuie să fie o soluţie amiabilă miercuri sau joi. El (n.r. - Burleanu) sau federaţia trebuie să găsească soluţia potrivită pentru toate părţile. Aceasta se va întâmpla în următoarele zile printr-o înţelegere de comun acord", a declarat Daum, pentru Bild.

Recomandarea de reziliere a contractului lui Christoph Daum va fi supusă validării în prima şedinţă a Comitetului Executiv, care va avea loc la 22 septembrie.

burleanu9.jpg

Răzvan Burleanu

"În urma propunerii Comisiei Tehnice, voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului domnului Daum şi, ulterior, negocierile privind desemnarea noului selecţioner, în baza propunerilor primite de la preşedintele Comisiei Tehnice", a spus Burleanu, luni, după o discuţie cu preşedintele Comisiei Tehnice a FRF, Mihai Stoichiţă.

Selecţionata României a fost învinsă, la 4 septembrie, de naţionala Muntenegrului, scor 1-0, în etapa a opta a grupei E şi a ratat orice şansă de calificare la Cupa Mondială din 2018. Christoph Daum antrenează naţionala României de anul trecut, după încheierea Campionatului European din Franţa.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5