Daum a aflat din presă că a fost dat afară: "Nu dau de Burleanu!"

Ultima actualizare:

    DaumFoto: David Muntean
DaumFoto: David Muntean

Christoph Daum s-a întors în ţară şi a anunţat că vestea înlocuirii din postul de selecţioner a aflat-o din presă. Neamţul l-a sunat pe preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, dar acesta nu-i mai răspunde la telefon.

"Avem cu toții șefi, suntem angajați. Ei hotărăsc. Cel mai important este ce vor decide președintele și Comitetul Executiv.

Am fost puțin dezamăgit de decizia Comisiei, pentru că acum două luni spuneau că munca mea e incredibilă și că vor să continuăm până în 2020. Sunt foarte surprins de schimbare, recunosc. Accept orice opinie din Comitet sau din presă, dar am fost dezamăgit ca am aflat din presă. Familia mea din Germania a citit că sunt concediat, așa că l-am sunat pe președintele FRF. Nu am dat de el. Nu mi-a venit să cred că într-o țară civilizată poți afli informația asta din presă.

Voi vorbi cu Răzvan Burleanu. Zilele astea n-am vorbit, pentru că am fost plecat, dar am discutat înainte să plec și am stabilit că azi, când ajung în România, voi găsi înțelegere. Acum înțeleg că e vorba de concediere, dar Comisia Tehnică nu are puterea să concedieze, poate doar să sfătuiască. Acum trebuie să vorbesc cu Burleanu să vedem dacă mai stau la cele două meciuri care au mai rămas.

Am dat mai mult de 100% pentru FRF și pentru România. Nu am avut timp să stau cu familia din cauza muncii și acum aștept decizia sau înțelegerea cu conducerea FRF. După am să mă gândesc ce am de făcut. Mă sună toată lumea să mă întrebe dacă sunt liber, dar eu le spun nu. Încă sunt antrenorul echipei naționale a României pe hârtie. Doar pe hârtie", a declarat Daum conform gsp.ro.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net