A dat peste 10.000 € din iubire pentru FC Barcelona

Ultima actualizare:

    George Vlăsceanu merge  peste tot echipat în haine cu  sigla celor de la FC BarcelonaFoto: arhivă personală
George Vlăsceanu merge peste tot echipat în haine cu sigla celor de la FC BarcelonaFoto: arhivă personală

La 28 de ani, George Andrei Vlăsceanu e probabil cel mai mare suporter român al echipei FC Barcelona, o echipă pe care o adoră de când avea 6 ani. El poartă, foloseşte sau este înconjurat 24 de ore din 24 de obiecte inscripţionate cu sigla echipei favorite.

Născut şi crescut în Piteşti, la doi paşi de stadionul din Trivale pe care FC Argeş scria istorie pe vremuri, argeşeanul nu avea cum să nu fie molipsit de „microbul” fotbal. Numai că pasiunea lui a depăşit graniţele ţării până departe, la Barcelona, de unde jocul formaţiei „blaugrana” l-a fascinat. „Ţin minte că pe când aveam şase ani s-a jucat un El Clasico FC Barcelona - Real Madrid ce s-a terminat 1-1. Eu eram fascinat de jocul Barcelonei. Fotbaliştii săi jucau încă de atunci un fel de tiki-taka, un stil combinativ şi foarte tehnic”, a declarat George pentru adevărul.ro. De atunci, nu a mai văzut în faţa ochilor decât culorile roşu-albastru, dar nu ale Stelei, ci ale Barcelonei.

Tatuajul cu stema echipei  a fost făcut în urmă cu câţiva ani
Tatuajul cu stema echipei a fost făcut în urmă cu câţiva ani

Ca un fan adevărat, a cheltuit toate economiile făcute de-a lungul timpului pentru a-şi achiziona produse cu sigla echipei favorite. A ajuns, în timp, la o colecţie impresionantă: 80 de tricouri, lenjerie de pat, căni, set de tacâmuri, cuţite şi furculiţe, ceas de masă, cravată, vază, fulare, treninguri, hanorace sau prosoape. Mai mult, şi-a personalizat şi maşina: volanul e cu sigla „blaugrana”, la fel husele scaunelor şi capacele roţilor. Totul l-a costat peste 10.000 de euro, dar nu-i pare rău. „Nu mai contează câţi bani am dat de-a lungul anilor pe diferitele obiecte. Pasiunea nu are preţ”, afirmă suporterul.

Şi aşternuturile  sunt personalizate
Şi aşternuturile sunt personalizate

Dar colecţia de obiecte nu e doar pentru privit, căci piteşteanul merge în fiecare zi la serviciu în haine inscripţionate cu sigla şi culorile catalanilor. Acasă, la fel, trăieşte în lumea barcelonezilor: doarme în lenjerie de pat inscripţionată cu stema Barca, bea cafea din cană personalizată şi tacâmurile de la masă sunt şi ele blaugrana.

Are o colecţie  de 80 de tricouri
Are o colecţie de 80 de tricouri


    Are o colecţie  de 80 de tricouri
Are o colecţie de 80 de tricouri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net