Darius Olaru, la FCSB. Povestea emoționantă a fotbalistului transferat de la Gaz Metan Mediaș

Ultima actualizare:

    Darius Olaru era cel mai bun jucător de la Gaz MetanFOTO: Sportpictures.eu
Darius Olaru era cel mai bun jucător de la Gaz MetanFOTO: Sportpictures.eu

Gigi Becali a anunțat primul și singurul transfer al iernii: l-a adus de la Gaz Metan Mediaș pe Darius Olaru la FCSB. În vârstă de 21 de ani, acesta semnase din vară cu bucureștenii și va purta tricoul cu numărul 27. Click! vă prezintă 9 lucruri mai puțin cunoscute despre noua ”perlă” a lui Gigi Becali.

Darius Olaru, la FCSB: 9 secrete ale fotbalistului

La doar 20 de ani, Darius Olaru a reușit transferul vieții. El a semnat în vara trecută cu FCSB și, după ce a fost lăsat la Mediaș în prima parte a campionatului 2019/ 2020, a fost adus acum în București, pentru a încerca să ajute la obținerea titlului de campioană. Iată nouă secrete ale internaționalului de tineret.

Darius Olaru a jucat toată viața doar la Mediaș

Născut și crescut în Mediaș, Darius Olaru a început fotbalul la Clubul Sportiv Școlar din localitate, la vârsta de opt ani. Apoi, în juniorat, a făcut pasul la Gaz Metan, pentru care a jucat încă de la 17 ani în Liga a doua, după care a promovat cu formația în prima divizie.

Cine a fost primul antrenor al lui Darius Olaru

Chiar dacă a ajuns vedetă la Gaz Metan la o vârstă fragedă, Olaru nu l-a uitat niciodată pe primul său antrenor, Ioan Pănăzan. ”La juniori am avut un antrenor minunat, am să îi mulțumesc toată viața mea, domnul Ioan Pănăzan. M-a ajutat foarte mult, a fost tot timpul lângă mine, m-a sprijinit”, a declarat Darius într-un interviu acordat anul trecut pentru ”Fanatik”.

Eric afost idolul copilăriei lui Darius Olaru

Ca orice puști îndrăgostit de fotbal din Mediaș, și pentru Darius Olaru idolul copilăriei a fost vedeta locală, brazilianul Eric. ”A fost un prim vis împlinit, să îmbrac tricoul echipei unde a jucat el, apoi să-l întâlnesc în carne şi oase”, a recunoscut el într-un interviu acordat în 2018 pentru ”Gazeta Sporturilor”. Dintre fotbaliștii străini, favoritul lui este Cristiano Ronaldo.

Povestea lui Darius Olaru este una dramatică

A fost crescut de bunici după divorțul părinților. Darius a avut o copilărie foarte dificilă. Părinții au divorțat și, cum ei au plecat în străinătate pe când avea 14 ani, a fost crescut de bunicii din partea mamei. ”Am crescut fără părinți! M-au crescut bunicii, cu părinții vorbeam la telefon. Se despărțiseră, plecaseră la muncă în străinătate, iar acasă veneau cam o dată la patru luni”, a explicat Darius pentru ”Fanatik”. Tatăl lui locuiește în  Franța, iar mama în Norvegia. Amândoi s-au recăsătorit, dar el a rămas în țară, cu dorul de ei. După cum recunoaște, se înțelege foarte bine cu amândoi, vorbind cu ei la telefon cât se poate de des și petrecând timp cu ei atunci când vin în vizită în țară. În urmă cu un an a suferit o nouă pierdere, bunica lui decedând. Mai are de doi frați buni și două surori vitrege, după mamă.

Darius Olaru nu se teme de Gigi Becali

Călit de viață mai mult decât ceilalți de jucători de vârsta lui, Darius Olaru știe cum va face față criticilor lui Gigi Becali. „Începe un nou capitol în viaţa mea şi mă aştept la tot ce e mai bun. Sunt cele mai bune condiţii din ţară aici. Concurenţa e mare, dar eu voi da tot ce e mai bun şi mă aştept să am acelaşi nivel, să joc cât mai bine şi să plec la mai bine. Patronul are tot dreptul să comenteze, dar nu cred că va fi cazul de aşa ceva dacă evoluţiile mele vor fi bune”, a declarat Darius Olaru la prima acțiune ca jucător al FCSB.

Darius Olaru merge duminica la biserică

Educația din familie l-a îndreptat pe tânărul fotbalist către biserică. Așa cum recunoaște, duminica merge la biserică. O face chiar și în zilele cu meciuri, evident, dată poate ieși pentru o oră din cantonament.

Cu cine ținea Darius Olaru când era mic

În perioada formării sale ca fotbalist, întrecerea internă era dominată de Dinamo și de cuplul ”N&D”, Niculescu/ Dănciulescu, așa că a crescut în suflet cu dragostea pentru culorile ”alb-roșii”.

Care e sportul preferat de Darius Olaru

Pentru că, așa cum recunoaște, este un tip care nu preferă ieșirile în cluburi, singura ”nebunie” pe care și-o permite este să joace tenis de câte ori poate, el fiind unul dintre cei mai buni fotbaliști/ tenismeni din Liga 1. Când nu joacă tenis se uită la el, dar și la alte sporturi, baschetul din NBA fiind preferatul lui, iar Houston Rockets echipa favorită.

Unde visează să joace Darius Olaru

Darius speră că transferul la FCSB va fi rampa de lansare pentru a face pasul într-un campionat puternic din străinătate. Dacă ar fi să aleagă, ar merge în Spania, dar nu la Barcelona, ci la Real Madrid. Cu siguranță că nu va fi o problemă să meargă și în alte părți dacă va veni o ofertă de la o altă echipă valoroasă din Primera Division.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net