Dănuț Lupu s-a vindecat de coronavirus și va fi externat

danut_lupu.jpg

Dănuț Lupu
Dănuț Lupu
FOTO: Sportpictures.eu

Vești bune despre Dănuț Lupu. Fostul fotbalist se simte mult mai bine după ce a fost infectat cu coronavirus și va fi externat în curând.

Fostul internațional, acum în vârstă de 53 de ani, fusese internat la 11 noiembrie la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Colentina, după ce se infectase cu coronavirus și situația lui se complicase. Acum, conform Digi Sport, el nu mai este intubat și a fost mutat în salon, urmând să fie externat în următoarele zile. ”Am driblat, fir-ar mama lui... Cel mai greu psihic a fost, dar acum e bine”, a spus Lupu, conform aceleiași surse.

Îngrijorarea în cazul lui erau cu atât mai mare cu cât în urmă cu patru ani avusese probleme grave la plămâni. „Am beneficiat de şansa dată de Dumnezeu. Când m-am dezlegat de aparate, am reînvăţat să merg! Uitasem să merg, am avut nevoie de două zile. A fost şi problema cu fumatul. Acum nu mai fumez. Din februarie 2016, de când m-am externat, nu am mai fumat. A fost un moment în care plămânii mei funcţionau la 8% din capacitate”, mărturisea fostul mijlocaș al lui Dinamo și Rapid despre perioada din 2016.

Loading...