Daniel Pancu s-a însurat! Mireasa și-a ascuns burtica de gravidă cu o rochie spectaculoasă

daniel-pancu-andra-teodorescu.jpg

Daniel Pancu și Andra Teodorescu vor deveni în curând părinți
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Nuntă mare în lumea fotbalului! Daniel Pancu (44 de ani) s-a căsătorit vineri, 8 octombrie, cu fostul manechin Andra Teodorescu (43 de ani). Cei doi au spus marele “Da!” în fața ofițerului stării civile, după care a urmat slujba religioasă la biserică. Fostul fotbalist și mireasa sa, Andra Teodorescu, se pregătesc se devină în curând părinți!

Fostul mare jucător de la Rapid, Daniel Pancu, și-a pus pirostriile din nou! Aleasa inimii sale este Andra Teodorescu, un fost manechin de care fotbalistul este îndrăgostit-lulea. Aceasta urmează să-l facă în curând tătic, pentru a treia oară!

nunta-daniel-pancu_3.jpg

Cei doi au făcut cununia civilă și cununia religioasă, în aceeași zi

După ce au aflat că vor fi părinți, cei doi îndrăgostiți au decis să păstreze tradiția, astfel că, înainte de venirea pe lume a copilului, au mers la starea civilă și s-au căsătorit. Tot vineri, cei doi au făcut și slujba religioasă la biserică, urmată de o petrecere restrânsă, la un restaurant select. Graviduța Andra Teodorescu a purtat o rochie lungă, plină ce ciucuri de culoare roșie, ce-i ascundea perfect burtica.

Andra Teodorescu și Daniel Pancu au mai avut o relație în urmă cu aproximativ 20 de ani. Cei doi s-au despărțit, însă s-au reîntâlnit și au reaprins flacăra iubirii dintre ei. Fostul fotbalist a mai fost căsătorit timp de 22 de ani cu Mihaela Stanciu, cu care are doi copii, o fată, Maria Victoria (10 ani), și un băiat, David Gabriel (15 ani). Cei doi au divorțat în 2019.

nunta-daniel-pancu_4.jpg

După cununia religioasă, mirii, nașii și invitații s-au retras la un restaurant select
foto: Instagram

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5