Daniel Pancu: "Mai joc până la 41 de ani!"

Ultima actualizare:

    Pancu a fost legitimat  la începutul  campionatului  la Voluntari
Pancu a fost legitimat la începutul campionatului la Voluntari

FC Voluntari încearcă să scape de la retrogradare cu Ionel Ganea pe bancă, dar prima decizie a acestuia a şocat pe toată lumea. Fostul antrenor al Călăraşiului l-a dat afară pe Daniel Pancu din cauza faptului că acesta e în urmă cu pregătirea fizică.

„Pancone” se declară nedreptăţit de atitudinea lui Ganea, dar spune că se va supune şi va reveni mai puternic. Să renunţe, nici nu se gândeşte, chiar dacă în august va împlini 39 de ani. „Ganea e antrenor acum şi poate să facă ce vrea el. Eu nu fac parte din lot, dar mă pregătesc şi voi ajunge repede la zi fizic, iar atunci nu mă poate ignora. Mai sunt şi alţii în urmă cu pregătirea şi asta nu e o dramă. Ar fi culmea să mă retrag aşa. N-am plecat de la Rapid să joc trei luni la Voluntari. Mai joc doi ani. Cu oamenii de aici am un proiect pe termen lung. Voi rămâne în conducerea clubului”, a declarat Daniel Pancu în exclusivitate pentru Click!. 

În aceste condiţii, atacantul îşi va relua antrenamentele singur şi crede că dacă va fi sănătos nu va avea probleme să revină în prima echipă, orice concurent direct ar avea pe post. Această excludere are la bază reminiscenţe mai vechi. Ganea l-a antrenat pe Pancu şi la Rapid, unde cei doi nu s-au avut prea bine tot din cauza unor reproşuri ale tehnicianului pe considerente fizice. Atunci, antrenorul a plecat înainte ca Pancu să-şi revină după o accidentare. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net