Daniel Niculae va reveni în Liga I după 9 ani

Ultima actualizare:

    Daniel Niculae este la a doua revenire al Rapid, după cea din returul sezonului trecutFoto: Mediafax
Daniel Niculae este la a doua revenire al Rapid, după cea din returul sezonului trecutFoto: Mediafax

Daniel Niculae a avut o ultimă perioadă foarte ciudată, în care a dat semne că nu ştie exact ce vrea, dar până la urmă s-a hotărât. Decât să stea acasă, tot mai bine e însă în iarbă, sub Podul Grant şi acesta abia aşteaptă să joace contra Stelei.

Jucătorul a mai evoluat pentru giuleşteni în a doua parte a sezonului trecut de Liga a II-a, dând o mână de ajutor la promovare. A bifat atunci 15 meciuri şi şapte goluri, dar în Liga I n-a mai acceptat să continue, din motive personale. Au trecut luni bune de la acel 2-2 cu CSMS Iaşi, de pe 31 mai 2014, iar Niculae vrea să joace iar fotbal. Ieri şi-a dat acordul să se alăture lui Pancu şi compania în returul unui campionat care se vrea salvator de la retrogradare. Revenirea lui „Nico” reprezintă un adevărat şoc la Rapid, mai ales că atacantul nu a mai jucat de nouă ani în prima ligă a fotbalului românesc. Pe 3 iunie 2006, chiar înainte de plecarea la Auxerre, a fost un Rapid – Sportul Studenţesc, 3-0, în care scorul a fost deschis chiar de Niculae. De atunci a urmat un periplu pe la Monaco, Nancy şi Kuban Krasnodar, iar acum, în sfârşit, revenirea acasă. „Sunt şanse minime de salvare în situaţia de faţă, dar trebuie să facem totul pentru asta. Trebuie să luăm atitudine, iar datoria mea e să-mi ajut echipa de pe teren. Ceea ce m-a convins e aportul suporterilor. M-am întâlnit pe stradă cu rapidişti care mi-au zis să vin, că e păcat. Şi aşa e. Trebuie să prind al doilea cantonament şi să joc contra Stelei. Mai am o lună de pregătire, trebuie să mă pun la punct fizic”, a spus Niculae la DigiSport.

Alexandru Coman, care fusese victima programului de remaniere a lui Dinu Gheorghe, a redevenit giuleştean. „Am semnat rezilierea care avea termen până vineri. Dacă nu se plătea o anumită sumă, ea devenea nulă. Nu s-a plătit şi am redevenit jucătorul Rapidului”, a explicat Alexandru Coman la DolceSport.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net