Dani Coman, bătăuşul de serviciu

Ultima actualizare:

    Dani Coman  a practicat boxul  în copilărie  (FOTO: Răzvan Păsărică)
Dani Coman a practicat boxul în copilărie (FOTO: Răzvan Păsărică)

După Dinamo-Astra, 2-0, la cabine a fost nevoie de intervenţia oamenilor de ordine. "Câinii" vor să-l reclame pe goalkeeperul giurgivenilor la comisii, observatorul partidei notând incidentul în raport.

În minutul 30, Valentin Lazăr a ratat, din alunecare, contactul cu mingea, nu a apucat să-şi retragă piciorul şi doar reflexul lui Coman a făcut să nu se producă o accidentare. Imediat, între cei doi s-a iscat un schimb verbal, iar "astralul" l-a bruscat. Dar, conflictul nu s-a încheiat aici: la vestiare, Coman i-a aplicat un cap în figură rivalului, iar cei din staff-ul dinamovist au intervenit.

Au fost chemate şi forţele de ordine, iar totul a fost consemnat în raportul de joc. În baza acestuia şi cu probele video, Coman riscă acum o suspendare. "Băi, Comane, eşti sănătos la cap?", i-a strigat Stoican, în timp ce goalkeeperul intrase deja în cabină.

"Parcă prea s-a sărit calul. A fost o altercaţie între Coman şi Lazăr. Poate că a început din timpul meciului, dar nu e normal", a explicat antrenorul dinamovist.

"Să se ducă la wrestling", i-a transmis şi Lazăr, în timp ce el a negat incidentul: "Am avut o discuţie contradictorie în timpul meciului şi după partidă au fost îmbrânceli. Dacă îl loveam de două ori, nu avea cine să vă mai spună acum că a fost lovit".

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net