FOTO: Dănciulescu, "fratele mai mare" al dinamoviştiilor!

Ultima actualizare:

    Ionel Dănciulescu le-a ţinut un scurt discurs fotbaliştiilor dinamoviştiFOTO: David Muntean
Ionel Dănciulescu le-a ţinut un scurt discurs fotbaliştiilor dinamoviştiFOTO: David Muntean

Ionel Dănciulescu şi-a preluat funcţia de intermiar, dar practic el e văzut ca „fratele mai mare” de către jucători, având rolul de a uni vestiarul.

"Le mulţumesc celor care mă susţin, dar sunt la început de drum. Şi drumul e lung, dar sunt încrezător de felul meu. Eu personal nu am emoţii pentru debut, pentru că am foarte mare încredere în echipă. Nu va fi un meci uşor (n.r. - cu Gaz Metan), chiar dacă nici ei nu trec printr-un moment uşor. Nu au mai reuşit să câştige de câteva meciuri. Sunt însă o echipă bună, incomodă şi joacă acasă.. Dar noi mergem încrezători să facem o partidă bună. Nu vrem să fim crispaţi, să avem emoţia eşecului. Nu e complicat pentru că mereu am fost implicat în viaţa echipei. În primul rând nu mi se pare greu pentru că sunt nişte băieţi de caracter, cu potenţial foarte bun. Deocamdată sunt aici, alături de echipă, sper să facem lucruri frumoase în meciurile care au mai rămas, sunt încrezător, am încredere, sper să obţinem maximum din aceste partide. Odată ce am început cursurile de antrenorat, trebuia să apară şi această provocare", a declarat Dănciulescu.

Azi, la şedinţa tehnică, el i-a strâns pe jucători în jurul său, după care de pe margine a supervizat antrenamentul, lăsând să se vadă dintr-unul dintre buzunarele hainei notiţele tactice. Totuşi, Danciu coordonează activitatea alături de un întreg staff, inclusiv „Mister” Dinu fiind consultat în privinţa echipei. "De la început aş vrea să clarific, eu nu sunt antrenor, pentru că nu am licenţa deocamdată. Eu doar coordonez activitatea echipei de fotbal Dinamo, împreună cu Dorin Mateuţ şi ceilalţi oameni din staf. Cunosc foarte bine ceea ce înseamnă Dinamo, cunosc interiorul vestiarului Dinamo, ceea ce s-a întâmplat aici. Cred că e simplu, pentru că eu a fost întotdeauna aproape de jucători, de cei care au condus această echipă. Pe această cale vreau să-i mulţumescu lui Flavius Stoican pentru toate lucrurile frumoase pe care le-a făcut aici. Mie îmi pare rău că a luat această decizie de a nu mai continua alături de noi, sper să-i fie bine acolo unde se va duce şi probabil că odată va mai ajunge antrenor aici la Dinamo. Deocamdată cel mai important este să terminăm acest tur de campionat şi apoi vom vedea. Eu îi doresc foarte mult să iasă bine, sunt încrezător şi cred că acelaşi lucru şi-l doresc şi băieţii", a mai spus el.

"Sper ca Mister Dinu să fie mai aprape de echipă, este o legendă a acestui club, ai ce să înveţi de la dânsul. Eu sunt dispus să ascult pe oricine, să mă sfătuiesc, pentru că aşa mi se pare normal. Aşa cum săptămâna aceasta a venit domnul Dinu la Săftica, vor veni şi alte legende ale fotbalului dinamovist. Încerc să ţin aproape de aceşti oameni care au făcut istorie, pentru că eu cred că sfaturile lor sunt importante atât pentru mine, cât şi pentru jucători. Sunt norocos că mi s-a dat această şansă, dar deocamdată nu sunt antrenor cu acte în regulă. Ceilalţi antrenori care îşi doresc acest post nu trebuie să se uite la mine ca la o ţintă. Nu a depins de mine, eu am fost aici în club oamenii din conducere au apelat la mine şi am răspuns cu cea mai mare plăcere. Domnul Negoiţă a venit la Săftica şi i-a încurajat pe băieţi. Nu s-a pus problema punctelor, noi ne dorim să scoate maximum din aceste meciuri", a afirmat Dănciulescu, care îşi va face debutul vineri în partida cu Gaz Metan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net