Dănciulescu are interzis în Ştefan cel Mare

Ultima actualizare:

    „Corbul” Ionel Dănciulescu a fost adus înapoi la club după nici trei luni şi va ocupa funcţia de director sportivFoto: Click!
„Corbul” Ionel Dănciulescu a fost adus înapoi la club după nici trei luni şi va ocupa funcţia de director sportivFoto: Click!

Florin Bratu nu a fost singura plecare de la Dinamo, Ionel Dănciulescu anunţându-şi şi el despărţirea de alb-roşii după ani de zile în care a fost piesă de decor în conducerea lor. Fostul fotbalist a spus răspicat că asta e literă de lege pe feuda lui Ionuţ Negoiţă şi el nu mai acceptă umilinţa, iar mărturisirea nu a rămas fără efect.

Dănciulescu a fost prezent doar ca spectator la partidele cu Brăila, din Cupă, şi Sepsi Sfântu Gheorghe, din Liga 1, dar acest lucru nu a fost pe placul patronului şi al aghiotanţilor săi. Astfel, omului cu peste 250 de meciuri în tricoul lui Dinamo i s-a transmis prin intermediari că e mai bine să-şi vadă de treabă, dacă tot a plecat, şi să nu mai apară în jurul echipei. Informaţia a fost confirmată chiar de „victimă” în direct la Digi Sport Matinal. „Am apărut la rugămintea lui Claudiu, m-a rugat să vin la cele două meciuri, de aceea am fost și la Galați. Promit că de astăzi nu mă voi mai duce la niciun meci al lui Dinamo. E momentul să fac un pas în spate, o să fiu susținătorul lor din fața televizorului. O persoană dragă mie m-a sunat ieri, că altcineva din club i-a spus că nu e benefică prezența mea în jurul echipei și lucruri de genul ăsta. Dacă cei de la Dinamo se concentrează pe asta înseamnă că toate celelalte probleme de la club sunt rezolvate”, a afirmat Dănciulescu ieri cât se poate de dezamăgit. Acest caz clasic de „dacă nu eşti cu mine eşti împotriva mea” devine o regulă în „Groapă”. Mircea Rednic, Cornel Dinu şi Ionel Augustin sunt doar trei dintre „titanii” lui Dinamo care n-au mai fost nici ei văzuţi pe la meciurile lui Dinamo după ce au îndrăznit să critice strategia finanţatorului de Rin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net