Dana, în ce hal ai ajuns! FOTO PAPARAZZI

Ultima actualizare:

    A divorţat  în 2003
A divorţat în 2003

Dana Petrescu a lipsit câţiva ani din atenţia publicului şi, odată cu această "dispariţie" s-a dus şi interesul blondei pentru modul în care arată şi se îmbracă. Fosta soţie a antrenorului de la Kuban Krasnodar este acum o palidă copie a femeii care făcea furori în perioada în care era împreună cu Dan Petrescu.

Dana Petrescu a revenit puternic în prim-plan, după ce l-a acţionat în judecată pe fostul soţ, căruia i-a solicitat o pensie alimentară mai mare, motivând că veniturile antrenorului au crescut simţitor din 2003, atunci când au divorţat şi instanţa a decis ca ea să primească 3.000 de dolari lunar.

Dana Petrescu şi-a ales repede  mâncarea

simeon stalpnicul png

Dana nu traversează însă cea mai fericită perioadă a vieţii. Dovadă stă şi faptul că în ultimul timp blonda este din ce în ce mai puţin atentă la aspectul ei exterior şi pare mai mereu abătută. În aceeaşi stare au surprins-o zilele trecute şi fotoreporterii Click!.

Fosta soţie a “Bursucului”  a mâncat îngândurată

simeon stalpnicul png

Ca şi în cazul apariţiilor sale de la tribunal, femeia nu şi-a dat mare interes asupra hainelor pe care le-a pus pe ea, având un aer "dezordonat". Dana s-a plimbat în zona Buzeşti, apoi, fiindu-i foame, a intrat într-un local gen "împinge tava", unde şi-a comandat o porţie de piure şi o cafea.

După ce a servit  masa a plecat prin şantierul de lângă autoservire

simeon stalpnicul png

Fosta soţie a "Bursucului" a uitat se pare de vremurile în care frecventa localurile de lux din Bucureşti şi din străinătate şi n-are nicio problemă în a lua prânzul "pe fugă".

Timp de aproape jumătate de oră, Dana Petrescu a răsfoit îngândurată nişte hârtii şi a deschis câteva plicuri. După ce a terminat şi cafeaua, femeia a părăsit localul, dar s-a oprit la câteva sute de metri distanţă, la un fast-food cu produse româneşti, de unde şi-a mai cumpărat ceva pentru acasă.

Are proces la 22 mai

Dana speră ca lucrurile să se liniştească şi să primească luna aceasta o decizie favorabilă din partea Instanţei. Fosta nevastă a lui Dan Petrescu, de care a divorţat în 2003, se va prezenta la Judecătoria Sectorului 1 la 22 mai, atunci când magistraţii au stabilit un nou termen în procesul pe care i l-a intentat tehnicianului de la Kuban.

«Bursucul», asaltat de rusoaice

Cum campionatul Rusiei s-a încheiat (Kuban a terminat play-off-ul pe locul opt), Dan Petrescu a mai rămas câteva zile la Krasnodar pentru a pune la punct strategia viitorului sezon.

Printre discuţiile cu oficialii şi finanţatorii lui Kuban, "Bursucul" şi-a făcut timp şi pentru o acţiune de promovare a imaginii clubului. Astfel, Dan Petrescu a fost invitat marţi la sediul Audi din Krasnodar, producătorul german de automobile fiind unul dintre sponsorii oficiali.

Cu această ocazie, antrenorul român a oferit autografe şi s-a fotografiat cu frumuseţile "galben-verzi" prezente la eveniment. Întrebat ce maşină ar face cadou copiilor săi, Dan Petrescu a răspuns zâmbind: "Aici conduc un Audi Q7, iar la Bucureşti am acelaşi model. Şi soţia mea are de asemenea un Audi. Fiica mea cea mare (n.r.: Rebecca) a împlinit 18 ani şi sunt pregătit să-i cumpăr o maşină perfectă. Poate dealer-ul Audi de la Bucureşti îmi face o reducere".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net