Dan Petrescu vrea Supercupa Chinei

Ultima actualizare:

    Petrescu a fost  la un pas să  plece din China
Petrescu a fost la un pas să plece din China

Jiangsu Sunning, echipa antrenată de român, ţinteşte sâmbătă primul trofeu al sezonului. Dan Petrescu a strâmbat din nas cu privire la modificările făcute în echipă de patronii lui, dar până la urmă va continua în China, chiar dacă a fost la un pas de rezilierea contractului. Iar sâmbătă are meci mare.

Jiangsu Sunning, câştigătoarea Cupei Chinei, va disputa cu Supercupa pe masă un meci împotriva lui Guangzhou Evergrande, câştigătoarea campionatului. Partida va fi găzduită de la ora 13.35 de Chongqing Olympic Sports Center, un stadion de aproape 60.000 de locuri, din oraşul Chongqing.

Disputa se anunţă infernală pentru trupa „Bursucului”, outsider evident în faţa băieţilor antrenaţi de Felipe Scolari. Cei de la Guangzhou au câştigat la pas titlul în sezonul trecut şi au în componenţă o serie de jucători conscraţi în Europa, cum ar fi Paulinho, fost la Tottenham, Alan, fostul golgheter al Ligii Europa cu Salzburg şi Jackson Martinez, trecut pe la FC Porto şi Atletico Madrid.

Şi Jiangsu şi-a luat însă câteva vedete în această pauză competiţională, milionarii chinezi aducându-i sub comanda lui Petrescu pe Alex Teixeira, de la Şahtior ­Doneţk, şi pe Ramires, de la Chelsea.

image
image
image
image
image
image
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net