Dan Petrescu, viitorul selecționer? FRF a discutat deja cu el

Ultima actualizare:

    Dan PetrescuFOTO: Sportpictures.eu
Dan PetrescuFOTO: Sportpictures.eu

Dan Petrescu a fost contactat, în sfârșit, de oficialii Federației Române de Fotbal pentru a prelua funcția de selecționer al naționalei României. Aceștia au discutat cu el la Cluj-Napoca, dar tehnicianul a amânat răspunsul până după terminarea sezonului, adică după 19 decembrie.

Conform lui Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, federalii au învățat din greșelile precedente și i-au propus lui Dan Petrescu un contract pe termen lung, de cel puțin două campanii. Aică de patru ani. ”Să fie clar. Nu am cerut un răspuns imediat. Am cerut voie clubului, patronului Neluțu Varga. Am avut o discuție miercuri seară. Ne-a spus că putem vorbi cu Dan să îi facem o propunere. Acest lucru s-a întâmplat joi dimineață. Urmează ca ei să ia o decizie împreună. Ne facem datoria să discutăm cu cei în măsură să preia echipa națională”, a declarat Stoichiță la Digi Sport.

Directorul tehnic al FRF a mai spus că nu s-a vorbit încă de salariu: ”În momentul în care ni se va răspunde <<da, sunt de acord să vin la Federație>>, o să vorbească cu președintele pentru negocieri. În niciun caz nu se pune problema despre lucrul gratis la echipa națională, dar aceste lucruri nu îmi aparțin mie, din fericire. În niciun caz nu va fi un contract pe termen scurt. Va fi pe termen lung, pentru două campanii sau ceva în genul acesta. Sunt detalii care se vor stabili atunci când vom ajunge la o înțelegere cu un candidat”, a declarat Stoichiță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net