Dan Petrescu şi-a scos fetele în parc

Ultima actualizare:

Reunirea echipelor naţionale a picat la fix pentru Dan Petrescu. Tehnicianul de 44 de ani a lăsat Rusia, unde scrie istorie pe banca formaţiei Kuban Krasnodar, şi a tras o fugă la Bucureşti, ca să mai rezolve nişte probleme.

Săptămâna aceasta, „Bursucul" a profitat de vremea bună din Capitală, pentru a se şi destinde alături de familie.

Petrescu a luat-o pe soţia Adriana şi pe fetiţa lor, Jennifer (3 ani), şi a mers în parcul Herăstrău. Bucuria micuţei, care, de îndată ce a văzut locurile special amenajate pentru joacă, s-a şi năpustit asupra lor. Fetiţa, cu o jucărie de pluş în braţe, a alunecat uşor pe tobogan. La bază, o întâmpina mama ei, pentru ca Jennifer să nu se lovească.

Cu ochelari de soare la ochi, Dan Petrescu a renunţat la un moment dat la sacoul pe care îl purta, rămânând îmbrăcat doar într-o bluză.

Antrenorul s-a purtat tandru cu fiica lui, a avut chiar grijă ca acesta să-şi menţină echilibru când era călare pe căluţi.

La locul de joacă, familia Petrescu s-a mai întâlnit cu un cuplu de apropiaţi, venit şi acesta cu o fetiţă. Dan Petrescu mai are două fete, din prima căsătorie, pe Rebecca (17 ani) şi pe Chelsea (12 ani). Cele două locuiesc în Bucureşti, cu mama lor, Dana.

Cel mai bun antrenor din Rusia

Performanţa de a se califica în play-offul Rusiei, cu Kuban Krasnodar, i-a determinat pe ziarişti să-l ridice în slăvi pe român.

„Dan Petrescu a depăşit aşteptările. Este cel mai bun antrenor al momentului, în Rusia. Românul este adevăratul creator al lui Kuban, iar echipa are sub comanda sa cele mai bune rezultate din istorie", au scris jurnaliştii de la Sportbox.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net