Dan Petrescu și Răzvan Lucescu, rivali pentru Dinamo Moscova

dan_petrescu.jpg

Dan Petrescu
Dan Petrescu
FOTO: Sportpictures.eu

Conducătorii formației ruse Dinamo Moscova sunt deciși că doar un antrenor român le poate salva sezonul slab. Conform presei din această țară. Dan Petrescu și Mircea Lucescu se bat pentru post.

”Dan Petrescu sau Mircea Lucescu”, a titrat site-ul sportsdaily.ru, referindu-se la tehnicienii pe care conducerea clubului Dinamo Moscova îi doreşte pentru funcţia de antrenor principal. Sursa citată precizează că viitorul antrenor al echipei aflate pe penultimul loc al clasamentului va fi un străin şi va fi numit până la finalul săptămânii viitoare.

Oficialii moscoviţi i-au mai avut în vedere pe Kurban Berdiev, Massimo Carrera şi Oleg Kononov, dar au renunţat la ei, rămânând la cei doi tehnicieni români, care cunosc bine campionatul rus.

Lucescu 74 de ani, a antrenat un sezon pe Zenit Sankt Petersburg, 2016/2017, cu care a câştigat Supercupa Rusiei. Petrescu, 51 de ani, a mai pregătit pe Dinamo Moscova, între august 2012 şi aprilie 2014. În primul sezon, el a preluat echipa de pe ultimul loc al campionatului, fără niciun punct în patru etape, şi a dus-o aproape de cupele europene. El a mai antrenat în Rusia pe Kuban Krasnodar, de două ori.

Loading...