Dan Petrescu a semnat cu ASA! Vrea să repete performanţele de anul trecut!

Ultima actualizare:

    Dan Petrescu va sta pe banca celor de la ASAfoto: Click
Dan Petrescu va sta pe banca celor de la ASAfoto: Click

Antrenorul Dan Petrescu a fost prezentat azi ca noul antrenor al vicecampioanei. Alături de el a venit şi Bogdan Mara ca preşedinte al clubului.

"Sunt fericit că am reuşit să ajung aici, greul de-abia acum începe. Sunt foarte fericit că am reuşit să ajung la un club care a terminat sezonul trecut pe locul doi. Sper să reuşim cel puţin să facem acelaşi lucru anul viitor. Presiunea e mult mai mare, pretenţiile sunt mai mari. Dacă anul trecut obiectivul era să rămânem în prima divizie, cu siguranţă anul acesta obiectivele vor fi altele. O presiune mai mare va avea doar Steaua. Sper să aduc rezultatele pe care le doreşte oraşul, conducerea. Va fi foarte greu să repetăm performanţa de anul trecut, dar nu imposibil. Nimic nu este imposibil dacă munceşti bine", a spus Petrescu.

"Dacă lotul va fi pe măsură, înainte de campionat chiar voi declara ce cred eu că se va putea obţine în momentul de faţă. Cei care au dus greul sezonului trecut sper să fie aici, dar rămâne de văzut câţi vor rămâne. Cam 70 la sută din cei care au jucat anul trecut sper să rămână. Şi cu ceilalţi pe care îi aducem noi să facem un lot competitiv. Vreau să iau jucători care au câştigat trofee, care au jucat sau care joacă la echipa naţională. Eu sper ca în trei, patru sau cinci zile să avem noutăţi pozitive pentru club. La Târgu Mureş nu se va vedea sută la sută mâna mea la început. Timpul este foarte scurt, trei săptămâni de pregătire înaintea Supercupei. Nu fac magii, nu sunt magician. Dacă clubul va avea răbdare cu mine, sunt convins că în al doilea an, în al treilea an echipa va arăta altfel. În primul, voi face tot posibilul, dar va fi foarte greu. Eu sper să reuşesc din prima. De aceea încerc să aduc jucători care cunosc stilul meu de a munci şi care se adaptează mai repede. Cel mai mult am stat trei ani la o echipă, sper ca si aici să stau cel puţin atât", a mai spus antrenorul.

La rândul său, Bogdan Mara, noul preşedinte executiv al ASA Târgu Mureş, a precizat că speră ca până marţi să fie definitivat 90 la sută din lotul de 22 de jucători şi trei portari, cu care va fi abordat sezonul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net