Dan Petrescu se umple de bani la CFR!

dan petrescu

dan petrescu
Dan Petrescu
Citeste tot despre: 

CFR vrea să câştige din nou titluri şi să joace în grupele Ligii Campionilor şi şi-a adus un antrenor pe măsură. Dan Petrescu va conduce echipa către obiective, iar el va încasa 800.000 de euro pe an.

"Sunt discuţii avansate, dar într-o proporţie mare ne vom înţelege cu Dan Petrescu să vină la CFR pentru următoarele sezoane. Noul patron, odată cu ieşirea din insolvenţă, şi-a dorit altceva. Vasile Miriuţă, căruia îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru echipă, e încă sub contract, pentru că totul s-a petrecut foarte repede. Dar noul patron şi-a dorit un nou antrenor cu experienţă la acest nivel mult mai mare decât are Vasile, şi-a dorit un antrenor care a câştigat campionatul, plus că nu ai în fiecare zi şansa de a-l prinde pe Dan Petrescu liber de contract şi disponibil să vină la echipa ta, mai ales în România. Nu va fi doar o lovitură de imagine, ci şi una pentru valoarea lui ca antrenor“, a spus noul oficial al CFR-ului, Bogdan Mara.

"Bursucul" a câştigat peste un milion de euro la Al-Nasr Dubai de care tocmai s-a despărţit, iar înainte de acest acord, a încasat 2,3 milioane de euro la Jiangsu Suning (China), formaţie cu care a câştigat o cupă. Astfel, pentru a-l aduce la Cluj, cei de la CFR au fost nevoiţi să facă un efort financiar uriaş. Digi Sport suţine că Petrescu va ajunge la un venit de 800.000 de euro pe sezon din salariu şi din bonusuri, iar asta în condiţiile în care predecesorul său, Vasile Miriuţă, a avut un contract de 50.000 de euro.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Loading...

Citește și

  • Marian Băgăcean

    Marian Vasile Băgăcean va prelua 62% din acţiunile clubului pentru care va plăti 4,5 milioane de lei.

  • Lupa pentru titlu a ajuns la jumătate, iar Viitorul încheie turul din play-off la Cluj, o echipă cu care şi-a împărţit victoriile. În urmă cu o lună, în Gruia, a învins cine avea mai mare nevoie şi rămâne de văzut dacă va fi şi azi la fel.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1