Dan Petrescu, prima umilinţă pe pământ rusesc. Vezi ce bătaie a luat azi în derby-ul Moscovei!

Ultima actualizare:

    Dan Petrescu
Dan Petrescu

Dan Petrescu a făcut minuni în Rusia, unde şi-a impresionat adversarii atât cât a pregătit-o pe Kuban Krasnodar, dar mai ales pe Dinamo Moscova. După doi ani excelenţi în spaţiul ex-sovietic, pentru "Bursuc" par să înceapă problemele.

Pe fondul slăbirii lotului de jucători, al absenţelor, dar şi al lipsei întăririlor, anunţate de Petrescu încă dinainte de startul sezonului, lucrurile au început să meargă prost. Cea mai bună dovadă a venit azi, când Dinamo Moscova a jucat pe teren propriu derby-ul cu Spartak. Trupa românului nu doar că a fost învinsă, ba chiar a fost umilită de concitadina sa. La pauză, jocul era deja rezolvat, pentru că Spartak conducea cu 4-0. S-a terminat 1-4, pentru că Dinamo a înscris în minutul 80, din penalty, golul de onoare, iar "Bursucul" e în corzi.

"Îmi cer scuze faţă de fani şi îmi recunosc vina. Am fost impresionat că suporterii ne-au încurajat chiar şi la 0-4. Poate că echipa va arăta altfel după ce vor reveni Kuranyi şi Dzsudzsak. Păcat că am pierdut primul derby. În vestiar nu ne puteam privi în ochi după o asemenea înfrîngere. Dar trebuie să depăşim acest moment", a declarat Petrescu, potrivit sport-express.ru.

Dinamo Moscova are patru puncte după primele trei etape ale primei ligi ruseşti.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net