Dan Petrescu nu mai este antrenor la CFR Cluj! Iată cine îi va urma pe bancă

Ultima actualizare:

    Dan Petrescu o va părăsi pe CFR pentru o nouă aventură bănoasă în Asia, la Guizhou Hengfeng, chiar dacă la Cluj are perspectiva Ligii CampionilorFoto: Click!
Dan Petrescu o va părăsi pe CFR pentru o nouă aventură bănoasă în Asia, la Guizhou Hengfeng, chiar dacă la Cluj are perspectiva Ligii CampionilorFoto: Click!

Clubul CFR 1907 Cluj şi antrenorul care a adus al 4-lea titlul de campioană, Dan Petrescu, au ajuns la un acord amiabil pentru rezilierea contractului.

"Familia CFR îi mulţumeşte pentru toată munca depusă în acest sezon încununată cu titlul de campioană! Cifrele extraordinare pe care echipa noastră le-a avut sub comanda lui Dan Petrescu arată încă o dată că munca, dăruirea sa şi a întregului staff tehnic nu au fost în zadar: 79 de puncte, 54 de goluri marcate, doar 19 goluri primite, neînvinşi pe teren propriu, 22 de meciuri fără gol primit, iar în final TITLUL DE CAMPIOANĂ A ROMÂNIEI. Fără doar şi poate, Dan Petrescu şi-a lăsat amprenta asupra CFR-ului. Cu experienţa sa a reuşit să formeze la Cluj un grup extrem de unit, grup care în cele din urmă a învins. Cei buni vor triumfa mereu, iar noi am demonstrat deja că suntem cei mai buni din România şi vom lupta pentru a reveni în elita fotbalului European aşa cum v-am obişnuit. Împreună am scris o frumoasă pagină în istoria clubului nostru! Mister, îţi urăm multă baftă în continuare în cariera de antrenor! Clujul va rămâne mereu casa ta!", a anunţat CFR pe site-ul oficial.

Dan Petrescu a preluat vara trecută echipa CFR Cluj şi a câştigat campioantul în sezonul recent încheiat.

Presa chineză a scris că Dan Petrescu va prelua conducerea tehnică a echipei Guizhou Zhicheng, ultima clasată din prima ligă.

Luni, preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că este posibil ca noul antrenor al echipei să fie Edward Iordănescu.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net