Dan Petrescu, interviu din izolare: "Nu mă prindeam că am ceva dacă nu îmi făceau analizele"

Ultima actualizare:

    Dan Petrescu, depistat pozitiv cu noul virus, a dormit cu trofeul în pat, de fericire că CFR a câștigat titlul
Dan Petrescu, depistat pozitiv cu noul virus, a dormit cu trofeul în pat, de fericire că CFR a câștigat titlul

Dan Petrescu a fost testat pozitiv pentru coronavirus și obligat să respecte cu strictețe recomandările medicilor pentru a se însănătoși cât mai repede. Antrenorul CFR a acordat un interviu, din izolare, în care a vorbit despre cum a primit diagnosticul, dar și despre fericirea pe care a resimțit-o atunci când jucătorii săi au câștigat titlul.

Dan Petrescu se numără printre personalitățile din lumea sportului care au fost diagnosticate cu noul virus. Antrenorul CFR a vorbit, pentru prima dată, despre coronavirus, într-un intrviu acordat pentru Sport.ro. Potrivit acestuia, nu ar fi aflat niciodată că estee bolnav dacă nu și-ar fi făcut analizele necesare, căci s-a numărat printre pacienții asimptomatici.

”Eu nu am avut niciun simptom, dar a trebuit să respect regulile. Nu mă prindeam că am ceva dacă nu îmi făceau analize, nu am avut nimic niciodată. Am stat o săptămână în spital, m-au tratat extraordinar cei de acolo. Cei din familie au venit la balcon tot timpul, mi-au făcut cu mâna. Am stat singur și acum ne vom vedea”, a declarat Dan Petrescu, pentru Sport.ro.

Dan Petrescu, departe de jucătorii săi, care au câștiga titlul

Dan Petrescu nu a putut fi alaturi de jucatorii sai când au câstigat titlul, însa s-a bucurat din fața televizorului. Jucătorii i-au făcut o surpriză plăcută și i-au trimis trofeul acasă, în izolare. "Am dormit cu trofeul. Mie îmi place să dorm cu trofee. Eu mi l-am pus singur, cu medalie, cu tot, aici. Mie îmi place în primele seri să îl am lângă mine", a adăugat antrenorul.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net