Dan Petrescu a făcut show la revenirea în Liga 1: "Nu se putea ceva mai greu!"

Ultima actualizare:

    Tehnicianul a lăsat-o pe CFR Cluj pentru o aventură în Asia din care nu va rămâne decât cu ceva bani. Fotbalistic, mutarea pare catastrofalăFoto Click!
Tehnicianul a lăsat-o pe CFR Cluj pentru o aventură în Asia din care nu va rămâne decât cu ceva bani. Fotbalistic, mutarea pare catastrofalăFoto Click!

CFR Cluj a dat lovitura şi a adus pe bancă unul dintre cei mai experimentaţi antrenor români, Dan Petrescu, dar ardelenii au început cu stângul!

Egal la Botoşani, scor 1-1, cu penalty neacordat şi Omrani eliminat aiurea din echipa "Bursucului". La finalul partidei, temperamentalul antrenor a luat foc, aşa cum era de aşteptat având în vedere trecutul său zbuciumat de la Urziceni, Kuban Krasnodar şi Dinamo Moscova. Pe lângă deciziile arbitrului, pe Petrescu îl deranjează şi programul CFR-ului din acest start de campionat, dar măcar aici nu ţine decât de ghinion! "Revin după 8 ani în campionatul românesc şi nu se putea un meci mai greu. Deplasarea a fost lungă, ei stau bine în teren, sunt organizaţi şi extrem de agresivi. Dar noi am început bine, le-am dat gol. Ce mă nemulţumeşte e că am luat gol la o fază fixă. Am avut penalty nedat şi a fost o eliminare stupidă. Eu de pe bancă am văzut că a fost 11 metri. Nu trebuia să dea roşu pentru că a rupt meciul. Nu a văzut, asta e. Dacă a greşit, a greşit involuntar. 100% asta. Oricum, dacă am juca într-o lume normală, Omrani ar trebui să joace meciul următor.

Penalty neacordat şi roşu inventat pentru CFR

Pentru ce a luat băiatul ăsta galben? Pregătirea nu a fost aşa cum am vrut, am mai spus. Au venit mulţi jucători târziu şi de aceea am pierdut în repriza a doua din agresivitate. Felicit adversara, a jucat foarte bine şi sunt convins că puţine echipe vor lua puncte de la Botoşani. Uitaţi-vă cu cine au jucat ele şi cu cine am evoluat noi. Am avut meciul cel mai greu dintre toate echipele din frunte. În plus, programul nostru e incredibil în debut. Doar într-un vis negru îmi imaginam că am doar două meciuri acasă în primele şase partide. Şi că o să joc împotriva campioanei şi a lui Dinamo în acest timp. Dacă jucăm împotriva Viitorului acum, e normal că ea e favorită. E campioana, are un lot mai puternic. S-au şi întărit în această vară", a declarat Petrescu nervos.

CFR joacă etapa viitoare acasă, cu Viitorul, iar apoi aren două deplasări consecutive, la Gaz Metan şi Iaşi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net