Dan Petrescu, după victoria cu Steaua: "Am făcut miracole!"

Ultima actualizare:

    Dan Petrescu
Dan Petrescu

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, miercuri seară, după ce a reuşit să câştige Supercupa României cu ASA Târgu Mureş, scor 1-0, cu Steaua, că a avut o lună incredibil de grea la echipa ardeleană, în care a reuşit să facă miracole.

"A fost o lună incredibil de grea, am făcut miracole, am cumpărat 12 jucători, după care s-a întâmplat ce s-a întâmplat. N'Doye s-a antrenat doar 4 zile şi a jucat excelent. Am avut probleme mari, a trebuit să schimb ceva pentru că echipa nu a arătat foarte bine la antrenament. Steaua a fost mult mai bună în prima repriză, am fost marcaţi de evenimente, dar i-am certat zdravăn la pauză. Le-am zis: vreţi să plec de acum? Şi s-a văzut. Este foarte greu să plec acum. Dacă nu erau acele probleme mă gândeam să rămân, chiar dacă era o ofertă extraordinară pentru mine şi familia mea. N-am niciun mesaj pentru Becali, eu mi-am făcut datoria pe unde am fost. Lui Rădoi îi urez multă baftă în cariera lui de antrenor, va avea presiune mare. Nu ştiu cum e în China, sper să fie ca în Rusia", a declarat Dan Petrescu la Sport.ro.

Formaţia ASA Târgu Mureş, vicecampioana României, a câştigat Supercupa României, după ce a învins, miercuri, la Constanţa, cu scorul de 1-0, echipa Steaua Bucureşti, campioana en-titre.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Axente, în mintul 63.

Tehnicianul Dan Petrescu a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că pleacă de la ASA Târgu Mureş după disputarea Supercupei României cu Steaua din cauza problemelor apărute la clubul ardelean, ale cărui conturi au fost blocate în urma unei anchete a DNA.

Petrescu renunţă după aproximativ o lună la conducerea tehnică a echipei ASA Târgu Mureş, el acceptând oferta clubului chinez Jiangsu Guoxin-Sainty.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net