Dan Nistor menține suspansul în Liga 1

Ultima actualizare:

    Dan Nistor a devenit un lider la CraiovaFOTO: Sportpictures.eu
Dan Nistor a devenit un lider la CraiovaFOTO: Sportpictures.eu

Universitatea Craiova menține suspansul în Liga 1. Oltenii au învins cu scorul de 2-1 pe FC Botoșani, într-un meci restanță din etapa a treia a play-off-ului, iar acum s-au apropiat la doar patru puncte de liderul CFR Cluj. Duminică avem marele meci dintre cele două.

Fostul dinamovist Dan Nistor a demonstrat de ce oriunde s-ar duce este considerat un lider. Mijlocașul efectic a tras echipa după el în prima repriză. A deschis scorul în minutul 31, printr-un șut din afara careului, dar s-a aflat la originea multor acțiuni periculoase ale oltenilor. La final, a mărturisit că și-a dorit mult să înscrie, pentru a-i face un cadou soției cu prilejul împlinirii a 7 ani de la căsătorie. ”Mă bucură pentru că am marcat. Am împlinit șapte ani de la căsătorie și e un cadou frumos. Sper să jucăm la fel de bine la Cluj și să venim de acolo cu punct sau puncte. E un meci capital pentru noi. Dacă vom câștiga, ne luptăm la titlu, dacă nu, în proporție de 90% s-a terminat și ei vor fi campioni”, a declarat Dan Nistor după meci.

Partida dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova va avea loc duminică, de la ora 20.00. Cu 4 puncte avans în acest moment, ardelenii ar putea decide soarta titlului cu o victorie în acel meci. Ei sunt campionii ultimelor două ediții ale Ligii 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net