"Dacă aveau ceva de ascuns, nu se vedeau la mall!"

Ultima actualizare:

    Teixeira e dorit şi de  Skoda Xanthi, a lui  Lucescu jr. Mai are  două oferte din Turcia,  una de la Apoel Nicosia,  şi una din AzerbaidjanFOTO: Răzvan Păsărică
Teixeira e dorit şi de Skoda Xanthi, a lui Lucescu jr. Mai are două oferte din Turcia, una de la Apoel Nicosia, şi una din AzerbaidjanFOTO: Răzvan Păsărică

Întâlnirea din Băneasa şi galbenul care l-a suspendat pentru jocul de aseară l-au transformat pe Filipe Teixeira în inamicul numărul 1 la Petrolul. O întreagă teorie a conspiraţiei a fost ţesută în jurul lui, dar agentul său dezvăluie informaţii care îl disculpă pe fotbalist.

Fost şi el mare jucător la Benfica, Alaves şi Birmingham, Marcelo îl manageriază de câţiva ani pe Teixeira şi îl cunoaşte atât ca om, cât şi ca profesionist. Impresarul de origine braziliană susţine că niciodată n-au planat suspiciuni asupra celui care are în CV cluburi ca Paris Saint Germain sau West Bromwich Albion.

„Teixeira locuieşte lângă acel shopping center şi merge zilnic acolo. Din întâmplare a dat nas în nas cu Gigi Becali, iar acesta l-a invitat la o cafea. Din politeţe a acceptat şi au stat de vorbă cinci minute. N-a fost nimic premedidat. Dacă aveau ceva de ascuns, credeţi-mă, nu se vedeau la mall. Şi în trecut am avut contacte cu Steaua pentru Teixeira, dar el n-a vrut niciodată să participe la discuţii, ci m-a însărcinat pe mine”, a declarat Marcelo.

Marcelo Cipriano
Marcelo Cipriano

«Fanii l-au scos ţap ispăşitor pe Filipe»

Mai mult, agentul care îi mai are sub contract la Petrolul pe Alcenat şi pe Pecanha, spune că Teixeira avea tot interesul să joace bine împotriva Stelei.

„La meciul tur, din Cupă, am stat în lojă cu reprezentanţi ai unor cluburi din Turcia, veniţi să-l vadă. Credeţi că el s-ar fi dat la o parte, urmând să rateze un super-contract? Apoi, fanii l-au aplaudat şi i-au strigat numele la acel joc şi nu înţeleg cum peste trei săptămâni au ajuns să-l huiduie. Sunt prea pătimaşi, sunt supăraţi din cauza problemelor de la echipă şi, pentru nişte coincidenţe, l-au scos ţap ispăşitor pe Filipe, când toată echipa joacă de fapt prost în aceassă perioadă”, a afirmat impresarul.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net