Cupa salvează sezonul

Ultima actualizare:

    Henrique şi Seto  au avut dueluri grele în  meciul din campionatFoto: Mediafax
Henrique şi Seto au avut dueluri grele în meciul din campionatFoto: Mediafax

Campioana Astra nu a mai putut reedita parcursul bun din sezonul trecut în Liga 1 şi, deşi s-a calificat în play-off câştigând opt meciuri la rând, a clacat atunci când nu trebuia. Fotbaliştii lui Marius Şumudică sunt pe locul 6, nu mai au nici o şansă la titlu şi speră să salveze sezonul cu un trofeu.

Cupa României a ajuns să fie ultima şansă la o mare performanţă a campionilor de la Giurgiu. Cu un parcurs foarte slab în play-off ( au cinci înfrângeri, un egal şi o victorie), Astra este ultima şi mai speră să obţină un trofeu doar printr-un parcurs bun în Cupa României. 

Fotbaliştii lui Şumudică întâlnesc diseară, la Giurgiu, în meciul tur, Timişoara lui Ionuţ Popa, revelaţia play-out-ului, singura echipă angrenată în toate cele trei competiţii. Bănăţenii au venit de duminică la Bucureşti pentru a se pregăti de duelul cu Astra, însă au mari probleme de lot: Doman, Fucek, Poparadu şi Şeroni fiind indisponibili, iar Bărbuţ este incert. 

”Vom încerca să folosim cea mai bună formulă pe care o avem. Mergem pe toate fronturile, tragem cât putem! Astra Giurgiu este campioana en-titre, are în componenţă fotbalişti pe care şi i-ar dori oricine. Ar fi o minune dacă ne-am califica, dar chiar şi în aceste condiţii tot ce am realizat în Cupă până acum este o performanţă”, a spus antrenorul Timişoarei, Ionuţ Popa. Returul se va disputa în perioada 16-18 mai, iar finala la 27 mai, la Ploieşti, pe stadionul ”Ilie Oană”.

image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net