Cum poţi să fii altături de echipa naţională la meciul cu Finlanda

Ultima actualizare:

    FRF aşteaptă minimum 40.000 de fani la Arena Naţională pentru şocul dintre România şi SerbiaFoto Click!
FRF aşteaptă minimum 40.000 de fani la Arena Naţională pentru şocul dintre România şi SerbiaFoto Click!

Meciul România-Finlanda, din 8 octombrie, se va juca fără spectatori în tribune. „Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată”, a transmis Federaţia Română de Fotbal care oferă, pentru prima oară în istoria fotbalului românesc, posibilitatea microbiștilor să fie alături de echipa națională, chiar și pe un stadion suspendat. Cum? Împânzind vestiarul fotbaliştilor cu pozele fanilor. Şi poza ta poate fi acolo.

Meciul România - Finlanda, programat, joi, 8 octombrie, la București, pe Arena Națională, în preliminariile EURO 2016, se va disputa fără spectatori, în urma deciziei UEFA. Este un meci important pentru calificare, iar Naționala de fotbal are nevoie de suportul tuturor fanilor, chiar dacă aceștia nu vor fi prezenți fizic pe stadion.

FRF a luat astfel decizia să deschidă, simbolic, porțile Arenei Naționale, pentru a le oferi suporterilor, dar și Echipei Naționalede Fotbal, posibilitatea unei experiențe inedite, și pune la bătaie bilete virtuale. Acestea se pot „achiziționa” online, cu preţ zero, de pe arenafanilor.ro, printr-o modalitate facilă și rapidă, preț de câteva click-uri, iar cei care le cumpără vor avea ocazia, ca pozele lor să ajungă în vestiarul fotbaliștilor și pe echipamentul de antrenament al Naționalei. Vestiarul din Arena Națională va fi umplut, la final, cu chipurile fanilor adevărați care nu vor să fie departe de selecționata de fotbal a României, iar suporterii vor putea să fie mai aproape ca niciodată de jucători.

”Am dezvoltat proiectul Arena Fanilor din dorința de a  readuce fanii în jurul Echipei Naționale de Fotbal. Cu ocazia meciului România – Finlanda, îl ducem mai departe, într-o nouă formă. Îi invit pe toți românii să cumpere bilete virtuale pentru acest meci! Este important pentru moralul jucătorilor noștri ca într-o astfel de dispută să nu fie singuri, să simtă încurajările tuturor românilor. Cu cât vom fi mai mulți, cu atât jucătorii ne vor simți mai aproape.Va fi un meci fără spectatori, dar cu susținerea tuturor românilor”, a declarat Răzvan Burleanu, Președintele Federației Române de Fotbal.

Primul român care și-a luat biletul virtual pe Arena Națională a fost Ciprian Marica, care a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj de susținere pentru ”tricolori”. Poţi să o faci şi tu, aici.

Proiectul este promovat și prin intermediul unui clip-manifest, în care cunoscutul comentator Emil Grădinescu vorbește despre problemele unei echipe, atunci când intră pe teren cu un jucător în minus, prin absența suporterilor de pe stadion, și îi cheamă pe fanii adevărați să susțină Echipa Națională prin rezervarea unui bilet virtual.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net